Симонс: Последната дума за ПСЖ ще е моя


Н. Гавазов

Симонс: Последната дума за ПСЖ ще е моя

19-годишният полузащитник на ПСВ и националния отбор на Нидерландия Шави Симонс говори за възможността да се завърне в ПСЖ.

"В крайна сметка такива разговори са нормални. Това е футбол. Освен това наистина много обичам Париж, това е специален град. Истината е, че хората гледат всичко под лупа и всеки си прави изводите, каквито иска. Трябва да се научиш да живееш с това. Подписах договор с ПСВ за пет години и съм много щастлив тук. Да, не знам какво може да се случи в бъдеще. ПСЖ има опция за обратно изкупуване, но аз все пак ще взема решението. Последната дума ще бъде моя“, заяви Симонс.

Шави Симонс започна кариерата си във футбола в академията на Барселона, откъдето премина в ПСЖ през 2019 г. Нидерландецът има 11 мача за основния отбор на парижани. През 2022 г. Симонс премина в ПСВ със свободен трансфер.

Симонс има 10 гола и 4 асистенции в нидерландското първенство този сезон. Също в края на 2022 г. Шави получи повиквателна за националния си отбор за Световното първенство, където игра само седем минути.

  Сподели
230