Роналдо дошъл за трофеи в Ал-Насър


Н. Гавазов

 Роналдо дошъл за трофеи в Ал-Насър

Полузащитникът на Ал-Насър Джалолидин Машарипов разказа как се държи звездният нападател на отбора Кристиано Роналдо в живота и за общуването с португалския нападател.

"Роналдо установи контакт с отбора от първия ден. Няма проблеми с езика, лесно общува с всички. С местните - на английски, защото мнозина го говорят свободно. С легионерите - на испански.

Той е придружен от преводач и бодигардове. Той е популярна личност, така че е взел достатъчно предпазни мерки. Кристиано отседна в един от най-добрите хотели. Скоро той ще се нанесе в една от луксозните вили. Тази възможност се предоставя и на други играчи.

Заплатата му не ни интересува много. Имаме играчи от високо ниво в нашия отбор, но Роналдо е един от най-ярките играчи в историята. Естествено, плащат му големи пари, но той ги заслужава. Всички останали също са с доста добри условия.

Роналдо в първите дни говори с нас и каза, че трябва да бъдем едно семейство, и подчерта няколко пъти, че е дошъл за трофеи. Той общува с всички на равни начала, така че уважението към него нараства всеки ден. Той е страхотен модел за подражание", заяви Машарипов.

  Сподели
574