Още един клуб ще се бори за подписа на Роналдо


Н. Гавазов

Още един клуб ще се бори за подписа на Роналдо

Футболен клуб Ал-Хилал ще се състезава с Ал-Насър в битката за подписване на договор с португалския нападател Кристиано Роналдо.

"Друг клуб иска да подпише с Кристиано Роналдо. Този клуб е Ал-Хилал. Вярно е, че той бе потърсен от хора, близки до Ал-Хилал. Ръководството на клуба е готово да отправи поредната си безумна оферта към Роналдо. Има обаче един интересен момент. Казаха ми, че Ал-Хилал няма да може да подписва с играчи през януари. Те могат да направят това само през лятото. Следователно преговорите сега са сложни", заяви Фабрицио Романо във видео в официалния си канал в YouTube.

По-рано стана известно, че Ал-Наср е предложил на Роналдо договор за 2.5 години със заплата от около 200 милиона евро годишно, като се вземат предвид приходите от реклама. Инсайдерът също съобщава, че Ал-Насър настоява да подпише с нападателя през януари, за да изпревари Ал-Хилал. Роналдо също е заинтересован да подпише споразумение с новия клуб възможно най-скоро.

Припомняме, че 37-годишният португалец е със статут на свободен агент, след като предишният му клуб Манчестър Юнайтед разтрогна договора с Роналдо.

  Сподели
810