Балотели: Би било страхотно да спечеля отново трофей


Н. Гавазов

 Балотели: Би било страхотно да спечеля отново трофей

Марио Балотели говори за това как се е развил преходът му в швейцарския клуб, както и за желанието си да спечели трофея.

"Хареса ми подходът на Сион, освен това се интересувам да играя в шампионат, който все още не познавам. Също така това е близо до къщата ми, в страна, където можете да живеете по-спокойно от където и да е другаде. Спечелих нещо във футбола много отдавна - би било страхотно да спечеля отново трофей. Исках да напусна Адана. Неща като това никога не са лесни, когато сте по договор, така че и двете страни трябваше да намерят обща основа.

Още при първия контакт със Сион бях 98% сигурен, че ще играя тук. Треньор на отбора е италианецът Паоло Трамецани. Щастлив съм, че е тук. Не се познавахме преди, но той веднага направи положително впечатление. Не се смятам за звезда. Противно на общоприетото схващане, аз се разбирах добре с почти всички треньори, които имах. И моята репутация е съсипана както заради някои мои грешки, така и заради бърборенето на хора, които изобщо не познавам“, заяви Балотели.

  Сподели
75