Треньорът на Бенфика оцени Нунес на 100 млн.


Н. Гавазов

Треньорът на Бенфика оцени Нунес на 100 млн.

Наставникът на Бенфика Нелсон Верисима предупреди английските клубове, че нападателят Дарвин Нунес ще струва над 100 милиона паунда.

Нунес отбеляза 31 гола до момента през този сезон, включително срещу Ливърпул в четвъртфиналите на Шампионската лига миналия вторник.

Към Дарвин се обърнаха Манчестър Юнайтед, Арсенал, Нюкасъл и Уест Хем, но Верисима е готов да се доближи до тези £113 милиона, които Бенфика получи от продажбата на Жоао Фелиш през 2019 г. за 22-годишния уругваец.

"Какво мислите? Дарвин е отличен играч, който показва всичките си умения. Той помогна много на отбора, вярно, но отборът също му помогна много.

Той е млад играч с много потенциал и интересът на големите европейски клубове е естествено нещо, като се има предвид това, което той показа през целия сезон и в Шампионска лига.

В края на този сезон или следващия сезон ще има интерес от други клубове и може да се случи той да си тръгне. По отношение на числата, като фен на Бенфика, се надявам да напусне за числа, близки до Жоао Феликс. Но не е аз решавам", заяви Верисима.

  Сподели
360