Ангел Червенков пое украинския Севастопол


Н. Гавазов

Ангел Червенков пое украинския Севастопол

Бившият старши треньор на Литекс Ангел Червенков оглави украинския елитен Севастопол, съобщи новината официалният сайт на клуба. Договорът на българския специалист ще бъде за 2,5 години (до края на сезон 2012/2013), като финансовите условия по него не се съобщават.

„Търсенето на нов наставник на ФК Севастопол премина много отговорно. В списъка на възможните кандидати за този пост имаше няколко известни футболни специалисти, но ръководството на клуба не се забави относно своето решение. Новият старши треньор е длъжен да притежава всички качества, за да изгради един боеспособен отбор в много кратък срок. Разглеждайки всички възможни кандидатури, ръководството на ФК Севастопол назначи за старши треньор на отбора Ангел Червенков. Контрактът с българския специалист е сключен за срок от 2,5 години ( до края на сезон 2012/2013 )", се казва в официално изявление на клуба.

В момента, след 19 изиграни мача Севастопол се намира на предпоследното 15-то място в класирането на Висшата лига на Украйна и има в актива си 14 точки.

 

  Сподели
85