Брадли: Тръмп не може да бъде президент


Н. Гавазов

Брадли: Тръмп не може да бъде президент

Американският полузащитник Майкъл Брадли, известен с това, че игра за Рома и Борусия Менхенгладбах, а сега сесъстезава за клуба от МЛС Торонто, разкритикува американския президент Доналд Тръмп заради многобройните протести в страната.

"Имаме президент, който е напълно празен. В тялото му няма морална кост. Няма лидерство. Няма лидерство в президента, няма лидерство в републиканските сенатори, които преживяват и изцяло са замесени във всичко, което той направи през последните три години и половина.

Ядосвам се, ужасявам се, тъжно ми е и съм решен да направя всичко по силите си, за да се опитам да стана част от промяна на ситуацията. Защото това трябва да свърши. И всички ние трябва да сме част от тази промяна. Ако искаме някакъв шанс за нас, тогава Тръмп не може да бъде президент, това е толкова просто.

Просто се надявам хората да излязат на урните през ноември и да мислят не само за това, което е полезно за тях, но и за това какво е добро за собствения им статус, собствения бизнес, собствената им данъчна декларация. Надявам се, че хората могат да излязат на урните и да разберат, че в много отношения бъдещето на нашата страна и бъдещето на нашата демокрация са застрашени.

Имаме нужда от възможно най-много хора, за да разберем това на реално ниво, да мислим, че още четири години с Тръмп като президент ще бъдат ужас за много жители на страната", заяви Брадли.

  Сподели
184