Миноле разказа какво е да си шампион


Н. Гавазов

Миноле разказа какво е да си шампион

Вратарят на Брюж Симон Миноле разказа на бившите си съотборници в Ливърпул какво е чувството да си шампион.

"Бяхме информирани за тилата чрез текстово съобщение. Няма да празнуваме много тук - изпих чаша шампанско със семейството си и това е всичко.

Да, чувстваме се като шампиони. Единствената разлика е, че искаш да го празнуваш на терена, заедно с вашите съотборници, фенове, треньорски щаб, клуба. Въпреки това, ние трябва да разберем, че това не е възможно в момента. Това, разбира се неприятен момент.

Това е заслужена титла, тъй като бяхме с глава над останалите. Играхме два пъти срещу всеки отбор, с изключение на един и имахме толкова много точки дистанция, че така или иначе щяхме да станем шампиони.

Ливърпул заслужава титлата. Висшата лига може да е непредсказуема в края на сезона, но с тяхното предимство не мога да си представя друг резултат освен титла на бившите ми съотборници.

Не съм изненадан от това колко добре се представят. Те положиха основите, формираха състава и оформиха играта си преди да си тръгна. Мисля, че всички очакваха от тях да се борят за първо място, а те просто засенчиха останалите отбори. Това прави от тях заслужени шампиони“, заяви Миноле пред The ​​Times.

  Сподели
112