Нурмагомедов назова Макгрегър „стара проститутка”


Н. Гавазов

 Нурмагомедов назова Макгрегър „стара проститутка”

Руският боец ​​със смесен стил (ММА) Хабиб Нурмагомедов реагира на думите на ирландеца Конор Макгрегър, който го обвини в малодушие, след отмяната на боя с американеца Тони Фъргюсън. Интервюто със спортиста бе публикувано в канала ESPN MMA YouTube.

Нурмагомедов нарече Макгрегър стара проститутка, която търси внимание. "Разбираш как се чувствам. Времето му отмина“, каза руснакът.

На 1 април Нурмагомедов заяви, че двубоят срещу Фъргюсън няма да се състои. Той призна, че е разстроен от отмяната на битката, но не е в състояние да повлияе на ситуацията с разпространението на коронавируса. По-късно Фъргюсън изрази мнение, че Нурмагомедов трябва да бъде лишен от титлата в лека категория на UFC.

На следващия ден Макгрегър каза, че руснакът е "изплашен“. Той добави още, че е в отлична форма и е готов да се бори в момента.

Срещата между Нурмагомедов и Фъргюсън се проваля за пети път. Турнирът UFC 249, в основната битка на който американецът и руснакът трябваше да оспорят титлата на организацията в леката категория, може да се проведе без участието на Нурмагомедов.

  Сподели
88