Жената на Рюшту: Последните 72 часа бяха трудни


Н. Гавазов

Жената на Рюшту: Последните 72 часа бяха трудни

Ишил Речбер, която е съпруга на бившия вратар на турския национален отбор Рюшту Речбер, в своя instagram разказа за симптомите и борбата с коронавируса, от който съпругът й се зарази.

"Последните 72 часа бяха трудни. Надявам се следващото да бъде по-добре. Безкрайна благодарност към всички, които са с нас. Това е борба на организма с нов вирус, който е мутирал и все още не е известен на тялото ни. Не се убеждавайте, че просто имате симптомите на настинка. Ако имате късмет, имате време, което не бива да се губи.

Много е важно да се установи диагноза възможно най-скоро. Вирусът не е в гърлото и в носа в продължение на много дни и бързо се придвижва до мястото, където повече му харесва - към белите дробове. Там той се разпространява бързо и започва пневмония. След това първите три дни са критични. Температурата се повишава, появяват се странни симптоми, които никога досега не са били. Слабост, загуба на апетит. Кожата и устните стават сиви. Дишането се ускорява и се обърква, безкрайна кашлица, човек не може да говори, пулсът престава да бъде стабилен", написа Ишил в своя Instagram.

  Сподели
96