В Анталияспор не са чували за Ивелин Попов


Н. Гавазов

В Анталияспор не са чували за  Ивелин Попов

Анталияспор не се интересува от привличането на бившия капитан на националния отбор на националния отбор на България Ивелин Попов, съобщава турският журналист Селджук Дерели.

Тази сутрин в някои български медии се появи слухът, че два турски клуба следят Попов, който игра за Газиантеп от 2010 до 2012 година, преди да замине за Кубан. В момента българинът защитава цветовете на Ростов, но руският клуб е с финансови проблеми и може да се раздели с някои футболисти. Родните медии съобщават, че това може да е Ивелин, който да бъде продаден на Анталияспор.

Оказва се, че тези слухове са обикновени спекулации, нямащи нищо общо с реалността. Според Дерели, към момента "скорпионите" не разглеждат вариант за подсилване на офанзивната линия, където е постигнат отличен баланс между по-млади и по-възрасни футболисти в лицето на Бланко, Мукайру, Желсон и Амилтон, поради което името Ивелин Попов даже не се споменава.

Новият наставник на тима Тамер Туна, който замени Степан Томаш по-рано през този месец,  няма никакво намерение да нарушава този баланс, а още по-малко да привлича 32-годишен футболист за атакуващата линия на отбора си. Ако се търси подсилване на тази зона, то ще бъде направено чрез по-млад играч, ако изобщо се стигне до там.

По-рано се съобщаваше, че Анталияспор се интересува от полузащитника Еркан Зенгин, но шведът подписа с Адана Демир Спор.

  Сподели
101