Босът на Стяуа за Чорбаджийски: Не го искам повече! Довиждане!


FUTBOL-TV

Босът на Стяуа за Чорбаджийски: Не го искам повече! Довиждане!

Собственикът на румънския гранд ФК Стяуа Букурещ Джиджи Бекали се изрази по изключително остър начин към българския бранител Божидар Чорбаджийски. Босът на румънския гранд не желае футболистът на ЦСКА да играе повече за неговия отбор и директно му заяви "Довиждане".

Както е известно, Чорбаджийски се присъедини към букурещкия клуб през лятото под наем, след който Стяуа можеше да заплати 450 хиляди евро на ЦСКА и да го вземе през зимата.

"Чорбаджийски няма да остане във ФКСБ повече – не се нуждаем от него повече! Ще напусне през зимата, довиждане!", заяви Джиджи Бекали пред Fanatik. 

24-годишният играч играе в румънския тим от лятото, но не успява да се приспособи към новия си отбор и не е решение за защитата на отбора. Чорбаджийски има само четири мача за отбора, три в първенството и един за Купата на Румъния. За тези 4 мача обаче Божидар има 2 червени картона. Дори при загубата от Астра Гюргево, в който "стелистите" имаха редица проблеми в отбрана, Чорбаджийски пак не игра. Левият гръцки бек Аристидис Сойледис бе преквалифициран и игра като централен защитник. Джиджи Бекали заплати 50 хиляди евро за наема на българина до декември тази година.

  Сподели
160