Чорбаджийски пас с червен картон в Румъния, бъдещето му в Стяуа е под въпрос


FUTBOL-TV

Чорбаджийски пас с червен картон в Румъния, бъдещето му в Стяуа е под въпрос

Божидар Чорбаджийски получи втори червен картон, за своя престой в Румъния. Юношата на ЦСКА бе титуляр за ФК Стяуа Букурещ при победата с 4:0 при гостуването на Херманщад. Бранителят отново бе титуляр и дори правеше  втори пореден добър мач, като асистира за един от головете на румънския гранд.

В 39-ата минута, след центриране от корнер, българинът скочи най-високо и отклони топката за Флоринел Коман, който продължи пътя й към мрежата. В края на полувремето Адриан Попа вкара за 2:0. След почивката Коман и Харлем-Еди Гнохере решиха всичко в полза на гостите от столицата.

Чорабдийски получи първия си жълт картон в 74-ата минута, а в добавеното време извърши ново нарушение за картон и реферът го изгони.

В Румъния се говори, че треньорът на Стяуа - Богдан Винтила се опълчил на собственика Джиджи Бекали заради българския футболист. Бекали изявил желание преди срещата с Херманщад да стартира Сойледис Аристедис, тъй като грандът има много контузени в отбрана. Богдан Винтила обаче се опълчил на заръката и обявил, че гъркът ще остане на пейката, а на негово място ще играе Чорбаджийски. Иначе преотстъпеният от ЦСКА играч попадна в идеалния отбор за изминалия кръг в Румъния след силния му мач срещу Хиндия Търговище при победата на румънските "армейци" с 2:1. Сега обаче неговото бъдеще е под въпрос и не е изключено след края на годината да бъде върнат на ЦСКА, информира изданието "Фанатик".

  Сподели
129