Венгер не е готов да се върне към работа


Н. Гавазов

Венгер не е готов да се върне към работа

Арсен Венгер изключи появата си  на мениджърския  пост  в Нюкасъл, като заяви, че все още не е готов да се върне към  работа.

Венгер не работи  вече от година след като напусна Арсенал през май миналата година след 22 сезона в клуба. Оттогава Арсен няколко пъти уверено каза, че определено ще се върне във футбола, но всеки път сменяше  сроковете.

Неотдавна в пресата се появиха  слухове, че 69-годишният французин се е превърнал в мишена за амбициозния шейх Халид, който сега се опитва да купи Нюкасъл от Майк Ашли. Арсен обаче не мисли да заеме мястото, освободено от Рафаел Бенитес.

"Ще се върна ли за  новия сезон? Не в обозримо бъдеще, не. Все още не съм готов да се върна на работа.

Някога мислех, че съм готова, но в момента не мисля така. Сега съм по-отворен за преговори, отколкото преди година, но не мога да кажа, че ще тренирам отново след два-три дни.

Аз се отдалечих малко от това и се забавлявах. Работих 35 години, без никаква пауза, така че мисля, че заслужавам малко почивка.

Ако се върна, бих предпочел да работя в друга страна. Въпреки това, прекарах най-доброто си време във Висшата лига, защото Висшата лига е мястото, където всеки иска да бъде в момента.

Що се отнася до мен, аз съм в много трудна ситуация, защото бях в един клуб от толкова дълго време. Но защо не? Струва ми се, че все още трябва да мине известно време, а след това, може би ще взема решение", заяви Венгер.

  Сподели
490