Треньорът на Бока: Жалко, че не можах да зарадвам феновете


Н. Гавазов

Треньорът на Бока: Жалко, че не можах да зарадвам феновете

Старши-треньорът на Бока Хуниорс Гилермо Барос Скелото поздрави Ривър Плейт за спечелването на финала на Копа Либертадорес. Напомняме, че Ривър Плейт победи Бока с 3:1 в допълнителното време на мача, след като редовните 90 минути завършиха при резултат 1:1.

"Искам да благодаря на играчите на  Бока за тяхната отдаденост и за начина, по който играеха. Футболистите притискаха противника дори и в намален състав. Бих искал също да поздравя Ривър Плейт за спечелването на труден мач. Това бе равностойна битка. Тъжно е, че не можах да зарадвам феновете и да постигна победа. Поражението е единственото нещо, което ме подтиска.

По отношение на спортния компонент този турнир приключи. Но се надявам, че КОНМЕБОЛ ще предприеме някои законодателни мерки. Това не важи за резултата от играта или наказанието. Работата е в това, какво се  случи преди мача в Буенос Айрес. Атаката срещу моя екип е неприемлива. Надявам се нещо да се промени в тази посока. А в останалото всичко е ясно - Ривър Плейт постигна победа", заяви Скелото.

  Сподели
412