Ибрахимович анонсира трансфера си в ЛА Галакси


Н. Гавазов

Ибрахимович анонсира трансфера си в ЛА Галакси

Нападателят Златан Ибрахимович вече успя да рекламира своя преход в Лос Анджелис Галакси. Журналистът от ЕСПН Дейл Джонсън публикува туит в своя акаунт, на който е изобразена снимка със страницата на печатното издание Лос Анджелис Таймс. На цяла страница в него с цел реклама е публикувано немногословно, но напълно разбираемо съобщение от шведския нападател, който приветства всички с идването си в града.

Журналистът се ограничи само да напише: "Златан Ибрахимович нае цяла страница за реклама, която обявява пристигането му в ЛА Галакси. Класически Златан" и отказа по-нататъшен коментар - по всичко изглежда, че се очаква официалното обявяване на сделката между нападателя и американския клуб.

Самата реклама има вид на подписан контракт с клуба. От лявата страна се намира фамилията на Ибрахимович и подписа на играча, а отдясно е името на клуба, в който смяята да премине - Лос Анджелис Галакси.

Напомняме, че по-рано нападателят в акаунта си в Туитър намекна, че не възнамерява да завършва кариерата си на футболист след напускането на Манчестър Юнайтед. Вчера Ибрахимович разтрогна контракта си с английския клуб и в момента е свободен агент.

Според неофициални източници, Златан ще подпише договор с Лос Анджелис Галакси. Това обаче ще стане след 1 май, когато отваря трансферният прозорец в МЛС.

Шведският футболист през звездната си кариера успя да играе за няколко топ клуба в Европа - Ювентус, Барселона, Интер, Милан, ПСЖ и Манчестър Юнайтед. Освен това в актива на Златан е участие за Малмьо и Аякс. Ибрахимович е бивш шведски национал. Той има 116 мача и 62 гола за "Трите корони".

 

  Сподели
99