Анонс на 26-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 26-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота

Локомотив - Рубин
Стадион: "Локомотив", Москва
Дата: 29.04.2017г.
Час: 16:15
Съдия: Кирил Левников

Локомотив много зле се представи в миналия кръг срещу ЦСКА. Даже резултатът 0:4 не отразява в пълен обем случилото се на терена, защото хората на Юрий Семин играха по такъв начин, че можеха да отнесат още четири попадения, ако "армейците" не бяха намалили темпото и не започнаха да пестят сили. Това е много изненадващо представяне на Локомотив, който се намираше в серия от шест мача без загуба. В момента тимът се намира на седмо място, далече от зоната на евротурнирите и е очевидно, че хората на Семин доиграват сезона.

Рубин продължава да губи точки. В миналия кръг казанци претърпяха домакинско поражение от Терек, като в последните минути на мача даже Сергей Рижков се появи в наказателното поле, но срещата така и не бе спасена. Това е осми пореден двубой, в които Рубин не успя да вземе трите точки и тимът се намира на 11-то място и на 7 точки от зоната на плейофите само благодарение на доброто си представяне през есента. За всички е ясно, че Хави Гарсия изпусна положението в отбора и вероятно специалистът ще си тръгне след края на сезона.

Отсъстващи: Чорлука, Натхо от домакините, Бурлак, Сонг и Самбрано от гостите.

С оглед на лошата форма на Рубин, много е трудно да си представим, че Локомотив няма да спечели мача.

Прогноза: Локомотив - Рубин 2:0

 


Терек - Урал
Стадион: "Ахмат Арена", Грозни
Дата: 29.04.2017г.
Час: 19:00
Съдия: Артьом Чистяков

Терек записа два неуспешни мача в средата на месеца, но в миналия кръг постигна очаквана победа в Казан, което изкачи тима на шеста позиция, но на 8 точки от топ 4, което означава, че кавказци просто ще доиграят сезона.

Вече надълго и нашироко говорихме за представянето на Урал през втората част на сезона и за ролята на бившия наставник на Славия София Александър Тарханов в добрите резултати. Екаренбургци загубиха последните си два мача, но това по никакъв начин не може да бъде негатив, защото, първо, срещите бяха на терените на Зенит и Спартак, второ, мачът в Санкт Петербург се получи много скандален със съдийските подпирания на домакините и трето, уралци играха тактически грамотно, без страх и по никакъв начин не можем да говорим, че бяха надиграни от съперниците си.

Отсъстващи: Уциев, Оздоев, Кузяев и Родолфо от домакините. Гостите са без Чантурия, Хозин и Фидлер.

Фаворит в мача е Терек. Но това не е, защото домакините са по-добрият отбор, а заради това, че Тарханов ще хвърли всички сили във финала за Купата, който е след три дни. Това е мачът на годината за екатеринбургци и в тази връзка очакванията са, че ще видим силно редуциран състав на гостите, който ще загуби срещата.

Прогноза: Терек - Урал 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
453