Арсенал - Урал: Не очаквайте много голове


Н. Гавазов

Арсенал - Урал: Не очаквайте много голове

Арсенал - Тула
Стадион: "Арсенал", Тула
Дата: 10.03.2017г.
Час: 18:00
Съдия: Сергей Лапочкин

19-ят кръг на руската Висша лига ще стартира с мача Арсенал - Урал. Двубой, който може много да даде, на който и да е от двата отбора, така че очакванията са за здрава битка и много емоционални моменти.

Арсенал има само две победи през сезона - в първия си и последния си домакински мач през тази кампания. Поради това няма нищо учудващо във факта, че тулчани заемат предпоследното място в класирането. Добрата новина е, че 13-ят Оренбург се намира само на 3 точки, впрочем, в миналия кръг Арсенал претърпя класическо поражение именно срещу този отбор. Очевидно е, че "артилеристите" трябва да печелят мачовете си срещу отборите от своята черга, ако искат да запазят мястото си в елита.

А Урал е точно от тази група. Тимът от Екатеринбург се намира на 12 -та позиция в класирането и е само на 5 пункта пред днешния си съперник, т.е. в следващите няколко кръга позициите могат да се променят. Иначе колективът на бившия наставник на Славия Александър Тарханов влиза в двубоя с две победи и равенство в последните си 5 мача, като пораженията бяха при гостувания на Краснодар и ЦСКА.

През есента Арсенал измъкна точка при гостуването си на Урал, но оттогава нещата се промениха. Сега уралци изглеждат по-добре като тим, докато тулчани показват дух, но липсата на качество пречи на играта им. Все пак за днешния мач бихме посъветвали почитателите на залозите да не пренебрегват "единицата", както и да не очакват много голове.

Прогноза: Арсенал - Урал 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
127