Китайски бос: Бюджетът ни е неограничен, интересувахме се от Коща


Н. Гавазов

Китайски бос: Бюджетът ни е неограничен, интересувахме се от Коща

Собственикът на Тянджин Цюанцзян разказа за трансферната стратегия на клуба. Напомняме, че по-рано в пресата се появиха съобщения, че Челси е отказал 107 милиона евро от китайския клуб за покупката на Диего Коща. Президент Шу Юхуи косвено потвърди тази информация.

"На теория трансферният ни бюджет е неограничен. Ние можем да се интересуваме от когото искаме, но понякога нашите цели не желаят да дойдат при нас. Година по-рано ние се опитахме да подпишем с Пато, но той отказа, защото бяхме във втора дивизия. Ние се класирахме за елита, а той се присъедини към нас", заяви Юхуи.

"Също така се опитахме да подпишем с Диего Коща и други звезди. Ще видим какво ще се случи през юни, но мога да ви уверя, че новите играчи ще са на нивото на Коща", каза още босът.

"Цяла вечер преговаряхме с Фалкао и той бе готов да дойде при нас, но сделката бе дискредитирана от Фабио Канаваро, който заяви, че Радамел не подхожда на нашия стил. Репутацията и цената не са единствените ни проблеми. Наложи се да се извиняваме на Жорже Мендеш", завърши Юхуи.

 

  Сподели
195