Уфа- Оренбург: Потърсете изненадата


Н. Гавазов

Уфа- Оренбург: Потърсете изненадата

Уфа - Оренбург
Стадион: "Нефтяник", Уфа
Дата: 25.11.2016 г.
Час: 16:00
Стадион: Владимир Москальов

Уфа и Оренбург откриват кръга в руската Висша лига. Атмосферните условия в Русия вече са зимни, а днес се очаква и снеговалеж в Башкирия, което предполага, че действията на играчите на двата отбора няма да са с най-добро качество. В този смисъл не е изключено да станем свидетели на някоя изненада, т.е. това е най-доброто време на онези почитатели на залозите, които обичат по-силната тръпка и са готови да рискуват.

Иначе Уфа влиза в кръга като девети в класирането, с 19 точки и много добро самочувствие, защото дори зоната на плейофите се намира на цели девет пункта - миналата година по това време башкирци се намираха в опасната зона и бяха смятани за един от отборите, които са на път да загубят елитния си статут. Две неща за интересни за Уфа - първо, отборът малко вкарва, но и малко допуска - колкото Зенит, ЦСКА и Ростов. Второ, хората на Гончаренко нямат победа на родна земя.

Оренбург събра дотук 12 точки и е 12-ти в класирането, което е малко изненадващо, защото в началото на сезона мнозина смятаха, че новаците ще се замесят в битка за оцеляването си. Да, хората на Евдокимов не показват най-добрия футбол и са само на два пункта от зоната на плейофите, но за сметка на това тимът показва висок боен дух и голям колективизъм. Всяка една победа на техните противници дойде след огромни усилия, като това важи и за Ростов, и за ЦСКА, и за Зенит. Добрата работа на треньорския щаб започна да дава своите плодове в последните три кръга, в които оренгбургци постигнаха две равенства и една победа.

И така, среща в Башкирия ще си дадат отбор, който играе най-добре като гост (Уфа) и отбор, който спечели 90% от точките си у дома (Оренбург). Само от тези факти можем да предположим, че ни очаква заплетен мач, с неясен изход. В добавка ще припомним и за очакваните валежи и ниските температури. Т.е. имаме всички предпоставки да потърсим изненадата и в този смисъл е хубаво да се играе двоен шанс в полза на Уфа, но при липса на такава възможност по-логичното е да потърсим равенството.

Прогноза: Уфа - Оренбург 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
179