Анонс на 14-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 14-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота

Оренбург - Локомотив
Стадион: "Газовик", Ростоши
Дата: 19.11.2016г.
Час: 13:30
Съдия:

Оренбург постигна първата си победа в първенството едва в десетия кръг. Преди това новаците записаха четири равенства и пет загуби, но забележете - тимът допусна 9 гола, а само едно от пораженията бе с повече от един гол в този период. След първия си успех Оренбург успя да победи и Криля Советов, а в миналия кръг направи 3:3 при гостуването си на кандидата за Лига Европа Краснодар. Загубата от Зенит бе планирана, но и тя бе с марж от един гол. Всичко това го споделяме, за да покажем, че новаците може и да нямат футболисти с високо майсторство, но отборът е отлично сработен и с много висок дух и борбеност и напълно заслужено се измъкна от последното място и вече е 12-ти в класирането.

Локомотив имаше сравнително добър старт, след това претърпя три поредни загуби, но "железничарите" стабилизираха играта си от началото на октомври и в последните си пет мача имат две победи и две равенства. Към момента столичани имат 15 точки и заемат 11-то място в класирането.

Любопитен мач се очертава, тъй като това е среща между два тима с добър боен и морален дух. Гостите имат малко по-добро качество в своя състав, но това ще бъде компенсирано от подкрепата на трибуните. Като цяло, нашите предположения са за равностоен мач, а с оглед на това, че съперниците допускат малко голове, много е вероятно да не видим голове в срещата.

Прогноза: Оренбург - Локомотив 0:0

 


Анжи - УФА
Стадион: "Анжи Арена", Каспийск
Дата: 19.11.2016г.
Час: 16:00
Съдия:

Колкото и да е изненадващо, но двубоят Анжи - Уфа е един от най-интересните и любопитни от кръга. Двата тима са съседи в таблица, като разликата е само една точка в полза на домакините. Също така съперниците се намират в серия от една победа, две равенства и две загуби в последните си пет двубоя.

Още по-интересна изглежда ситуацията със статистиката: Анжи няма победа в последните си четири домакински мача, а Уфа спечели четири от последните си пет гостувания, включително над лидера Спартак.

Както казахме, срещата е изключително интересна, включително ще бъде изпитание за почитателите на залозите. Нашите съвети относно първенството на Висшата лига на Русия винаги са били да се търси изненадата там, където има малка възможност за това и тази среща е точно от този тип - всеки един от съперниците може да грабне трите точки и това няма да е никаква изненада. Препоръката ни е да не очакваме и много попадения, така че вероятно победителят ще бъде определен с един гол, така че напълно разумно да заложим на под 1.5 гола в мача.

Прогноза: Анжи - Уфа 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
118