Верати: Не е истина, че съм в конфликт с Емери


Н. Гавазов

Верати: Не е истина, че съм в конфликт с Емери

Полузащитникът на ПСЖ Марко Верати опроверга информацията за конфликт със старши-треньора на парижани Унай Емери.

"За мен се казаха много лъжи през тази седмица. В мача с Марсилия ние с Емери съгласувахме моята смяна на почивката: удряха ме в краката през първото полувреме и на почивката се разбрахме, че той ще ме замени, ако се чувствам дискомфортно след първите 15 минути на второто полувреме. След това чух много лъжи. Говореше се, че съм ядосан на треньора, но това не е така. Бях разочарован от себе си, защото не обичам да напускам терена заради травма. Той бе прав да ме замени. Аз просто искам да играя и понякога даже на тренировките мога да не кажа, че ме боли", заяви Верати.

"Чух, че съм в лоши отношения с треньора. Това не е истина. Мога да не се съглася с него, но винаги уважавам неговия избор. Хората винаги търсят проблеми в отбора, когато нещо не върви. Всички уважават треньора, Емери работи без да отпуска ръце, той няма вина за лошия старт на сезона, защото всички излизат на терена, играчите трябва да поемем своята отговорност", каза още италианецът.

"Лесно се създават конфликти и за това помагат журналистите, които искат да продават вестниците си, да повишават статистиката на гледанията. Свикнали сме с това, но то не ни харесва. Нормално е да обсъждаме това-онова помежду си. Тази седмица нещата отидоха далече и дори моят агент каза, че мога да напусна ПСЖ. Нямам никакви проблеми тук, винаги съм се намирал в добри отношения с треньорите, в това число и Унай Емери", каза още Верати.

 

  Сподели
205