Анонс на 12-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 12-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в събота

Амкар - Ростов
Стадион: "Звезда", Перм
Дата: 29.10.2016г.
Час: 12:30
Съдия:

Среща между отбори, които се намират в горната половина на таблицата, като другото общо нещо е лошият период, в който попаднаха. Амкар няма победа в последните си пет мача във всички турнири, а през седмицата отпадна от Купата.

Ростовчани отдавна излетяха от този турнир, но за сметка на това се състезават в Шампионска лига, където нещата не изглеждат никак добре. Не е добре и ситуацията във Висшата лига, където Ростов претърпя загуба при гостуването си на Спартак Москва и не успя да победи Уфа в Башкирия.

Играта на Амкар в последните мачове няма нищо общо с онази в началото. От друга страна Ростов показва постоянство, а най-важното е, че хората на Бердиев имаха седмица за почивка и подготовка за двубоя.

Прогноза: Амкар - Ростов 1:2

 


Спартак Москва - ЦСКА Москва
Стадион: "Откритие Арена", Москва
Дата: 29.10.2016г.
Час: 18:00

Спартак продължава да бъде лидер в класирането, въпреки двете поражения в края на септември. От голямо значение за лидерството обаче са двете минимални победи над Ростов у дома и над Урал като гост. Играта на отбора не радва със зрелищност, но пък точките се трупат.


"Армейците" са с една победа в последните си седем мача, с четири поражения в този период. Можем да кажем, че лошият период за ЦСКА започна с отпадането в Купата. Тогава това не бе прието за толкова голяма трагедия, защото Слуцки заложи на експериментален състав. Но последва загуба от Росто, равенство с Краснодар, а сензацията се получи миналата седмица, когато дойде поражението от Локомотив. Чуха се и призиви за оставка на треньорския щаб, така че напрежението около отбора е голямо, а и има защо да се ядосват феновете, защото любимците им се отдалечиха на четири точки от първото място.

Абсолютно загадъчен двубой. От едната страна е Спартак, от който винаги могат да се очакват изненади, а от другата е ЦСКА, в който не е ясно какво се случва. Дали равенството няма да удовлетвори съперниците?

Прогноза: Спартак - ЦСКА 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
229