Криля Советов - Арсенал: Без много положения за гол


Н. Гавазов

Криля Советов - Арсенал: Без много положения за гол

Криля Советов - Арсенал Тула
Стадион: "Металург", Самара
Дата: 21.10.2016г.
Час: 18:00
Съдия: Виталий Мешков

Криля Советов преживява много труден период. Самарци заемат последното място в класирането на руската Висша лига след една трета от измината дистанция, с актив от едва шест точки. Единствената добра новина за отбора на Франк Веркаутерн е, тимът не е с най-слабото нападение и с най-слабата защита в лигата. Вече се появиха слухове за смяна на белгийския специалист, но точно тогава самарци победиха Анжи и тези слухове заглъхнаха. Последвалата загуба в Казан с 3:0 не възобнови спекулациите, защото поражението бе планирано, но неуспех срещу Арсенал със сигурност ще създаде налягане около тима.

Арсенал продължава да реди равенство след равенство и колективът на Сергей Киряков е първи по този показател в лигата, което не му помага по никакъв начин, защото "артилеристите" са само с две точки пред своя опонент. Проблемът за тулчани е, че нямат гол в 6 от последните си осем мача, а треньорската смяна по никакъв начин не се отрази на играта на тима. Към всичко това идват и кадровите проблеми с отсъствието на контузените Горбанец, Айдов, Смирнов, Рижков, Шевченко, Герус и Маслов.

Очертава се много интересен мач, който е между аутсайдерите в лигата, но заради непредсказуемия си характер е достоен да получи статут на дерби и съответно, с него да бъде поставено началото на кръга.

Двата отбора изпитват проблеми в последната третина на атаката, което предполага, че няма да видим много положения за гол и вероятно победителят ще бъде излъчен с едно-единствено попадение. Много е вероятно да видим нулево равенство с много борба между съперниците, но съветът ни е да опитаме и знак "1", като в комбинация може да се добави до 1.5 гола в мача.

Прогноза: Криля Советов - Арсенал 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
173