ПСЖ с издънка преди мача в София, Лудогорец громи в родното първенство


FUTBOL-TV

ПСЖ с издънка преди мача в София, Лудогорец громи в родното първенство

Пари Сен Жермен направи грешна стъпка преди сблъсъка си с Лудогорец в групите на Шампионската лига. Френският шампион допусна поражение с 0:2 при гостуването си на Тулуза в мач от 7-ия кръг на Лига 1. Домакините на стадион "Мюнисипал" стигнаха до третата си поредна победа с попадения на Ян Боджие в 48-ата минута от дузпа и на Джими Дурмаз в 79-ата минута. Така именно Тулуза изпревари ПСЖ в класирането.

В същото време Лудогорец изигра много силен мач в родната Първа лига. Българският шампион се наложи над Верея с 5:1 в среща от 8-ия кръг. "Зелените" пропиляха и доста голови положения, като резултатът можеше да бъде двуцифрен.

Вирджил Мисиджан откри резултата в 13-ата минута, а в 29-ата Джонатан Кафу удвои. В 49-ата минута Вандерсон направи резултата класически, а в 68-ата минута Кафу реализира за 4:0. Само 120 секунди по-късно Марселиньо направи резултата катастрофален за домакините - 5:0. В 86-ата минута Елиаш вкара почетното попадение за своя тим, след изпълнение на дузпа и по този начин бе оформен крайния резултат.

  Сподели
193