Пробвайте знак Х за Локо София - ЦСКА


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Локо София - ЦСКА

Локомотив София - ЦСКА
Стадион: "Локомотив", София
Дата: 21.09.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Ангел Ангелов


Локомотив София приема ЦСКА на своя стадион в среща от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Двата тима ще определят победител в само един мач, като при равенство ще се стигне до продължения и дузпи. "Железничарите" са в ролята на аутсайдери, тъй като вече втори сезон играят извън Първа лига, но е факт, че "армейците" не се намират в най-добрата си форма и все още търсят своя облик, след треньорската смяна и няколкото нови попълнения. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х в редовното време.

Миналият сезон се оказа исторически, като предложи много вълнуващи моменти, за да се стигне до триумфа на ЦСКА. "Червените", състезаващи се в аматьорската "В" група, тръгнаха от квалификациите, минаха през драматична победа срещу Септември София в последните секунди, за да стъпят на върха пред около 35 000 привърженици, които видяха победата над Монтана на финала в турнира.

В последната среща ЦСКА записа труден успех над Черно море с гол в последната минута. Победата бе доста сладка, тъй като треньорът на "моряците" Георги Иванов-Гонзо напусна бесен "Армията". В този мач обаче си проличаха слабите места на "червените". Отборът все още не е добре сработен и причината за това е многото нови играчи.

Срещу столичното Локо, треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску смята да направи още няколко експеримента. Младежките национали Кристиян Малинов и Кирил Десподов почти сигурно ще се завърнат в игра. Първият остана неизползвана резерва в двубоя с Черно море в неделя, а вторият дори не попадна в групата. Двамата бяха извадени от стартовия състав след слабите си изяви от началото на сезона. В двубоя за купата срещу "червено-черните" обаче те ще получат нов шанс за изява.

Треньорският щаб на ЦСКА обмисля да пробва на върха на атаката Милчо Ангелов, но все още не е ясно дали той ще започне като титуляр, или ще се появи на терена в ролята на резерва. Александър Георгиев и Александър Дюлгеров, които влязоха през второто полувреме срещу Черно море, сега отново ще получат шанс за изява, тъй като Йорданеску е останал доволен от представянето им. Не е изключено и други играчи, които по-рядко попадат в състава сега да получат шанс за изява.

Иначе аут за този мач са Борис Галчев и Павел Головодов. И двамата са извадени от състава до второ нареждане. Капитанът на тима е смъмрен за това, че през седмицата обяви в интервю, че чужденците в ЦСКА не се намират нужното добро ниво. Това е вбесило собствениците на клуба, които дори глобиха Галчев. Головодов пък не е спазвал нужния режим и това му коства мястото в дублиращия отбор, както и в първия. Преслав Йоранов също няма да вземе участие в този мач. Той лекува травма и няма да е на разположение срещу бившия си тим, но се очаква да е на линия за Вечното дерби срещу Левски.

В състава на Локо София е пълно с нови имена. В отбора се разчита предимно на млади играчи от школата на тима. Все пак в отбора са и няколко по-опитни футболисти като Емил Виячки, Даниел Пеев и Владислав Мисяк. На вратата на "железничарите" ще застане Цветомир Витков, макар да не е изключено шанс за изява да получи и Александър Любенов. Полевите играчи почти сигурно ще са Анестис Хадзилиадис, Виячки, Вилиян Комитски, Денис Пидев, Йоргос Бзукис, Богомил Христов, Дани Пеев, Калоян Ангелов, Владислав Мисяк и Димитър Георгиев.




Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив София:

13 август Локомотив София - Оборище 2:2 (Втора лига)
22 август Спартак Плевен - Локомотив София 2:0 (Втора лига)
27 август Локомотив София - Септември София 2:3 (Втора лига)
11 септември Поморие - Локомотив София 2:0 (Втора лига)
15 септември Лудогорец II - Локомотив София 0:0 (Втора лига)

ЦСКА:

14 август ЦСКА - Нефтохимик 5:1 (Първа лига)
20 август Пирин - ЦСКА 1:1 (Първа лига)
27 август ЦСКА - Локомотив ГО 2:0 (Първа лига)
11 септември Дунав - ЦСКА 2:0 (Първа лига)
18 септември ЦСКА - Черно море 1:0 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Локомотив София - ЦСКА

128 срещи
28 победи за Локомотив София
39 равенства
61 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 224:141 за ЦСКА



ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - ЦСКА 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
301