Пробвайте знак Х за ЦСКА - Черно море


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за ЦСКА - Черно море

ЦСКА - Черно море
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 18.09.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Таско Тасков



ЦСКА приема Черно море на стадион "Българска армия" в среща от 7-ия кръг на родното първенство. До този момент "армейците" се утвърждават като "домакински отбор", тъй като всичките си победи са извоювани на "Армията". При гостуванията обаче отборът се представя колебливо. Черно море е воден от легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо, който със сигурност ще иска да вгорчи червените фенове. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х.

След треньорската рокада и новите футболисти, през тази седмица на "Армията" вече бе една идея по-спокойно. Единствената новина бе представянето на нов генерален спонсор, като с клуба подписа мобилен оператор. На това събитие присъстваха играчи и шефове на тима, като всички те бяха категорични, че място за грешки повече няма. Най-категоричен бе капитанът Боби Галчев, който заяви, че не е доволен лично от своето представяне и, че ще се опита да даде не 100, а 200% от себе си.

Треньорът на столичани Едуард Йораднеску все още избистря състава, като не е изключено да има доста промени в сравнение с играчите, които загубиха от Дунав Русе преди седмица. Треньорът има много опции, като освен наличните играчи от първия отбор, в групата могат да попаднат и момчета от дублиращия тим.

Единственият, който пропуска мача е Преслав Йорданов. Таранът се възстановява от травма и няма да е готов за двубоя с "моряците". Не е напълно сигурно дали ще се разчита и на Густаво Кулма. Нападателят разочарова срещу Дунав и по-вероятно е мястото му да бъде заето от Вилмар Джордан. Другите две нови попълнения Рубен Пинто и Руи Педро също се гласени за титуляри. Вторият със сигурност ще излезе срещу Черно море, докато пред Пинто има вероятност и да остане на пейката. Треньорският щаб продължава да е недоволен от представянето на Кирил Десподов. Откакто премина в ЦСКА той вече не е използван като централен нападател и това определено си личи в изявите му по крилото. Почти сигурно Десподов този път ще седне на пейката.

Няколко въпросителни, около състава за гостуването на ЦСКА, има да решава треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо. След като Черно море допусна в два мача по три гола, няма да е изненада, ако Александър Цветков бъде върнат в сърцето на отбраната за сметка на някой измежду Траянов и Николов. Цветков вече игра няколко пъти като централен бранител в контролите и през второто полувреме на мача с Дунав. Той е кадър на Литекс и отлично се познава с доста от момчетата, които през лятото пристигнаха в Борисовата градина.

При положение, че треньорът избере подобен вариант, като опорен халф до Паланков ще излезе чехът Ян Малик. Малко е вероятно Гонзо да рискува със Стефан Станчев като централен бранител или десен бек, тъй като бившият играч на Левски няма игрова практика. В изминалата среща с Лудогорец Станчев се завърна в групата след пауза от 7 месеца, през която се възстановяваше от операция на кръстна връзка на коляното.

Трябва да се отбележи, че през седмицата чешкият вратар Пржемисл Коварж подписа договор с Черно море. 30-годишният страж парафира с варненци до края на сезона с опция за продължаване през следващото лято. За последно той игра в Апоел Хайфа, но след 11 мача през изминалата кампания напусна израелския отбор в края на януари. В последствие Коварж се завърна в родината си и поддържаше форма със Слован Либерец. Не е изключено вратарят да дебютира именно срещу ЦСКА.



Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

06 август Верея - ЦСКА 1:0 (Първа лига)
14 август ЦСКА - Нефтохимик 5:1 (Първа лига)
20 август Пирин - ЦСКА 1:1 (Първа лига)
27 август ЦСКА - Локомотив ГО 2:0 (Първа лига)
11 септември Дунав - ЦСКА 2:0 (Първа лига)

Черно море:

08 август Черно море - Монтана 1:0 (Първа лига)
14 август Локомотив ГО - Черно море 2:2 (Първа лига)
19 август Черно море - Локомотив Пловдив 2:0 (Първа лига)
27 август Дунав - Черно море 3:0 (Първа лига)
09 септември Черно море - Лудогорец 1:3 (Първа лига)


Досегашни срещи:

ЦСКА - Черно море

103 срещи
65 победи за ЦСКА
25 равенства
13 победи за Черно море
Голова Разлика: 194:70 за ЦСКА




ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЧЕРНО МОРЕ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
268