Левски няма да има проблеми срещу Пирин


FUTBOL-TV

Левски няма да има проблеми срещу Пирин

Левски - Пирин
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 17.09.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Владимир Вълков



Левски приема Пирин на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 7-ия кръг на родното първенство. "Сините" се намират в отлична форма и са в серия от четири поредни победи и дори все още не познават вкуса на поражението от старта на шампионата. Пирин от своя страна редува силни и слаби мачове и непостоянството в този отбор ще окаже влияние в предстоящата среща. Прогноза за знак - 1.

В дните преди мача Люпко Петрович направи дълъг видеоразбор пред своите играчи. По този начин наставникът запозна футболистите със силните и слабите страни на Пирин. Иначе сърбинът все още има дилеми около състава. Капитанът на Левски Веселин Минев държи Петрович в шах. Бранителят все още има леки болки в глезена, но има шанс да се оправи за Пирин. Ако това се случи, той ще излезе като титуляр. При положение че Минев не се чувства напълно готов, вляво на защитата отново ще оперира Сашо Александров.

Една от промените, които се очакват в състава на Левски е свързана с Илиян Мицански. Очакванията са, че този път доскорошният национал ще стартира като титуляр за новия си тим. Мицански направи своя дебют за "сините" в предния двубой срещу Нефтохимик в Бургас. Тогава той се включи от резервната скамейка, но сега Петрович има други планове за тарана. Очаква се Мицански да партнира в атаката на голмайстора на тима Бабатунде Адениджи. Треньорският щаб на Левски се надява това да стане един от най-заплашителните атакуващи тандеми в родното първенство.

В отбора на Пирин настроението е приповдигнато след победата над Ботев Пловдив. Треньорът на "орлетата" Стефан Генов също си отдъхна след този успех, тъй като до преди това голяма част от феновете искаха неговата оставка. Сега специалистът работи по-спокойно, а и добрата новина за него е, че няма проблеми с контузени и наказани играчи. Вероятно той ще разчита на абсолютно същият състав, който победи Ботев преди седмица. Има и голяма вероятност в групата да попадне Иван Цветков. Той обаче почти сигурно ще остане на пейката, тъй като му липсва игрова практика, но не е изключено да се появи в игра след почивката.

"След само една победа не може да правят крайни заключения. Ако натрупаме две или три поредни победи, може да се каже, че сме направили крачка напред. Забеляза се, че има развитие при нас. Имаме обаче още много пропуски за изчистване. Не е моя работа да коментирам феновете. Моите задължения са на терена. Имам уверението на ръководството, че то няма да се повлияе от призивите на феновете, така че спокойно мога да изпълнявам функциите си на старши треньор", коментира Генов.





Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

13 август Левски - Лудогорец 1:0 (Първа лига)
21 август Славия - Левски 0:4 (Първа лига)
28 август Левски - Верея 4:0 (Първа лига)
06 септември Локомотив София - Левски 1:1 (Приятелска среща)
10 септември Нефтохимик - Левски 1:2 (Първа лига)

Пирин:

05 август Пирин - Локомотив ГО 2:1 (Първа лига)
12 август Дунав - Пирин 1:0 (Първа лига)
20 август Пирин - ЦСКА 1:1 (Първа лига)
26 август Берое - Пирин 1:0 (Първа лига)
11 септември Пирин - Ботев Пловдив 2:1 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Левски - Пирин

50 срещи
32 победи за Левски
10 равенства
8 победи за Пирин
Голова Разлика: 94:33 за Левски




ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ПИРИН 4:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
302