ЦСКА ще се справи и с Верея


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи и с Верея

Верея - ЦСКА
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 06.08.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Станислав Тодоров


ЦСКА гостува на Верея в Стара Загора в среща от 2-ия кръг на родното първенство. "Армейците" се разправиха със Славия на старта на шампионата, а ранните им шампионски амбиции зависят доста от първите кръгове. Програмата на 31-кратните шампиони на страната е считана за доста лесна и на треньорския щаб е поставена за задача само победи в първите мачове. Верея от своя страна показа, че е отбор, който може да се брани отлично, извоювайки точка след нулевото равенство срещу Дунав в Русе преди седмица. Все пак прогнозата на Futbol-tv е за знак - 2.

Очакванията са, че Станислав Маламов ще се завърне в стартовия състав на ЦСКА. Новият любимец на феновете пропусна двубоя със Славия, тъй като е бил с висока температура в деня преди мача. Треньорът Христо Янев предпочете да запази здравето на футболиста и така Маламов дори не попадна в групата. Сега обаче лявото крило е готово за игра и Янев ще му гласува доверие още от първата минута.

Треньорският щаб на столичани обаче все още няма да може да разчита на Давид Симао. Клубът има проблеми с картотекирането на новите играчи от чужбина, като това трябва да се разреши съвсем скоро от юристите на тима. Новината не е добра, тъй като Христо Янев и помощникът му Владо Манчев вече нямат търпение да тестват Симао в официален мач. Доскорошният играч от сензацията в португалската лига Арука има само няколко минути с червения екип в контроли, тъй като се присъедини малко по-късно към лагера на ЦСКА.

Двубоят ще е малко по-специален за играчите на Верея, тъй като отборът може и да не се почувства като домакин. Както вече стана ясно отборът ще домакинства на ЦСКА на стадиона на Берое, тъй като тяхното съоръжение - "Трейс Арена" в момента подлежи на сериозен ремонт. Очакванията обаче са, че макар и малък - стадионът на Верея да стане един от най-красивите в България. В момента там се изграждат допълнителни трибуни, а освен това се работи и върху тревното покритие.

Иначе в лагера на тима от Стара Загора няма проблеми с контузени играчи. Почти сигурно треньорът на тима Сашо Томаш ще направи само една промяна, която е свързана с Момчил Цветанов. Доскорошният играч на ЦСКА влезе като резерва в първия мач за новия си тим, но сега почти сигурно ще стартира като титуляр за Верея.

"Здраво сме стъпили на земята, знаем, че имаме много работа. Дали ще призова или не старозагорската общественост да ни подкрепи, важното е да стане празник за града, един хубав мач. Ще излезем със самочувствие, да се опитаме да играем футбол. Да, ЦСКА има добра индивидуална класа, има изграден стил на игра, има добра сплав, независимо от новите футболисти. Всеки отбор може да загуби точки. Нямаме притеснения, че ще играем на стадион "Берое", тъй като съоръжението разполага с много добре подготвен терен, което дава предпоставки за хубав футбол", заяви Томаш.



Последни 5 изиграни срещи:

Верея:

13 юли Верея - Ботев Гълъбово 4:0 (Приятелска среща)
18 юли Верея - Апоел Йерусалим 0:1 (Приятелска среща)
22 юли Ботев Пловдив - Верея 4:0 (Приятелска среща)
23 юли Верея - Несебър 1:2 (Приятелска среща)
30 юли Дунав - Верея 0:0 (Първа лига)

ЦСКА:

07 юли ЦСКА - ФК Краснодар 2:5 (Приятелска среща)
10 юли ЦСКА - Динамо Киев 0:3 (Приятелска среща)
14 юли Интер - ЦСКА 1:2 (Приятелска среща)
23 юли ЦСКА - Удинезе 0:0 (Приятелска среща)
29 юли ЦСКА - Славия 2:0 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Верея - ЦСКА

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА



ПРОГНОЗА: ВЕРЕЯ - ЦСКА 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
326