Левски с изненадващо равенство на старта срещу Монтана


FUTBOL-TV

Левски с изненадващо равенство на старта срещу Монтана

Изненадващо отборът на Левски не успя да победи Монтана в първия кръг от родния шампионат. Двата отбора завършиха наравно - 0:0 на стадион "Георги Аспарухов". Другата лоша новина за домакините е, че най-скъпоплатеният играч на клуба Хеан Деса се контузи след едва десет минути игра и напусна на носилка и бе заменен принудително. Той се появи в игра през втората част, но нямаше късмет да довърши мача.

През първата част двата тима си размениха по едно чисто голово положение. Първо Антонио Аниете пропусна, останал очи в очи с Христо Иванов, който показа отличен рефлекс в тази ситуация. Отговорът на "орлите" бе в малко по-късно, когато бившият играч на ЦСКА Маркиньос бе на път да даде аванс на гостите, но от няколко метра пред вратата стреля високо над гредата.

След почивката Нар пропусна добра възможност за Левски, а малко по-късно "сините" имаха претенции за игра с ръка на Чипев в наказателното поле, но реферът реши да не отсъжда наказателен удар. Последваха още няколко положения пред вратата на гостите, но без успех. Зрители изпратиха любимците си и треньора Люпко Петрович с мощни освирквания.

Снимка: Официален сайт на Левски

  Сподели
156