Левски ще оправдае очакванията и ще влезе в групите


.

Левски ще оправдае очакванията и ще влезе в групите

Отборите на Левски и Жилина излизат тази вечер на стадион “Георги Аспарухов” в мач, който трябва задължително да спечели, за да докаже на себе си и на своята публика, че кошмарът БАТЕ е забравен. Резултатът от първата среща 1:1 е изключително удобен за “сините” и предполага, че на свой терен те ще постигнат победа.

След резила с БАТЕ от Левски походиха доста по-уважително към Жилина и никой не посмя да определи тима от Словакия като “колхозници” или нещо от този род. Едва вчера Емил Велев си позволи да демонстрира оптимизъм, казвайки, че Левски ще ужили Жилина.

Левски има някои проблеми в състава. С контузии са Митрев, Димов и Минев. Еньо Кръстовчев и Огнянов не попаднаха в групата за мача.

При Жилина контузии няма. Наказани са обаче двама футболисти. Получилият червен картон срещу Левски Йеш и натрупалият жълти Владавич. Жилина има и нов треньор, след като заради равенството с Левски и няколкото слаби мача в първенството Павел Върба бе уволнен. Наследникът му Душан Радослки пък се оказа не особено запознат с историята на Левски казвайки, че Димитър Бербатов е играл в клуба.

Вероятни състави:

Левски: Петков, Миланов, Рабе, Бистрон, Вагнер, Сърмов, М. Иванов, Зе Суарес, Тиберканин, Тасевски, Г. Иванов
Резерви: Цв. Димитров, Генев, М. Иванов, Г. Христов, Н. Димитров, Жоазиньо, Карлош
Контузени: Митрев, Димов, Минев
Наказани: няма

Жилина: Душан Перниш, Петер Пекарик, Бенямин Вомачка, Йозеф Пиачек, Лукаш Тесак, Иван Белак, Здено Щърба, Белак, Дурица, Адауто Да Силва, Петер Щивар
Резерви: Дубровка, Лейтнер, Кароглан, Купчик, Квашич, Шурек, Рилке
Контузени: няма
Наказани: Йеж, Владавич

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат - 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
115