Нова победа чака Вила в реванша с Литекс


.

Нова победа чака Вила в реванша с Литекс

Астън Вила псечели първия мач с Литекс в Ловеч с 1:3 и на практиак си осигури класирането за груповата фаза на Купата на УЕФА. Мачът обаче не беше лек за Виланите, тъй като ловчанлии играха прекрасно, но две индивидуални грешки обърнаха мача. Освен това трудно се играе с 9 души срещу тим от Висшата лига.

Най-вероятно Мартин О’Нийл ще остави на пейката някои от звездите си, тъй като тимът му има редица тежки мачове в шампионата, където се представя прекрасно. Иначе в тренировъчния процес се включи отново Стив Сидуел, но едва ли ще играе с Литекс. Вероятно за домакините ще започнат Джеймс Милнър и Карлос Куеляр, докато Фрийдъл, Ашли Йънг, Мартин Лаурсен и Агбонланхор ще получат почивка. 


Отборът на Литекс не може да бъде подценяван и това се видя в първата среща.Като нищо оранжевите” могат да врътнат някой хикс на “Вила парк”. Мъри Стоилов обаче също има някои проблеми. Те са свързани естествено с отсъствието на наказаните Седрик Камбон и Михаил Венков. Неприятната загуба от Левски също е притеснила тима, но едва ли, когато излязат на легендарния английски стадион Ивелин Попов и компания ще си спомнят този мач.

Все пак по-очаквано е специалист като О’Нийл да вземе мача на сериозно и да постигне победа, макар и минимална. Инерцията, която Вила набра не бива да се нарушава, за да може тимът да трупа увереност. Освен това дори резервните футболисти на домакините струват доста пари, а и ще искат да докажат на наставника си, че неправилно ги игнорира.

Вероятни състави:


Астън Вила: Гусчан, Л Йънг, Куеяр, Дейвис, Шори, Петров, Рио-Кокър, бари, Милнър, Хеърууд, Карю

Литекс:  Голубович, Берберович, Николов, Берте, Димитров, Манолев, Сандриньо, Ангелов, Дуду, Попов, Нифлор

 

Последни 5 мача на Астън Вила: ПЗППП

Последни 5 мача на Литекс: ЗРЗРП


Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:1 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
70