Левски и Локо Пловдив няма да се победят


FUTBOL-TV

Левски и Локо Пловдив няма да се победят

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 10.05.2016г.
Час: 20:30
Съдия: Ивайло Стоянов


Левски приема Локомотив Пловдив на "Герена" в среща от 33-ия кръг на "А" група. "Смърфовете" се намират в добра форма, а и след смяната на собствеността отборът изглежда финансово стабилен и спокоен, което дава предпоставки за резултат различен от 1-ца. Futbol-tv предлага да се пробва - Х.

Наставникът на Левски Стойчо Стоев има доста проблеми с оформянето на защитата преди мача с Локо Пловдив. Специалистът не може да разчита на контузения Сърджан Лукин, който няма да е готов в рамките на следващите пет дни и наказания Максимилиан Карнер. Австриецът отнесе санкция за два двубоя, а треньорският щаб на "сините“ остана с едва един централен бранител, тъй като и младият Деян Иванов е трайно извън строя.

По всичко изглежда, че Стоев ще преквалифицира Веселин Минев като централен защитник. Капитанът има мачове на тази позиция, макар да се чувства по-удобно като ляв бек. Все пак има и още един вариант - да се заложи на младия Галин Ташев, но това е по-малко вероятно.

Проблем е и травмата на Мики Орачев. Той може да играе като ляв бек, в случай, че Минев бъде преместен в средата на отбраната. Като цяло в защитната зона на "сините" ще настъпят много рокади. Сашо Александров може да бъде преместен в ляво, а Прохазка да играе като десен бек. На този етап единственият сигурен за средата е Александър Александров.

В лагера на Локомотив се готвят да изненадат своите домакини, след като победиха преди дни Лудогорец с 2:1 в Пловдив. Все пак проблемите не липсват и в лагера на "смърфовете", като под въпрос за мача с Левски са Кирил Котев и Пламен Крумов. Първият бе титуляр срещу Лудогорец, но сега се очаква неговото място да заеме друг опитен боец - Александър Тунчев.



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1:1



Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

02 април Левски - Берое 1:0 (А група)
09 април Левски - Ботев Пловдив 3:0 (А група)
23 април Левски - Лудогорец 0:0 (А група)
28 април Левски - Черно море 5:1 (А група)
06 май Монтана - Левски 0:1 (А група)

Локомотив Пловдив:

01 април Локомотив Пловдив - Пирин 4:2 (А група)
10 април Локомотив Пловдив - Славия 3:1 (А група)
16 април Берое - Локомотив Пловдив 5:2 (А група)
24 април Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 2:1 (А група)
07 май Локомотив Пловдив - Лудогорец 2:1 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Локомотив Пловдив

117 срещи
77 победи за Левски
24 равенства
16 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 250:96 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
269