Пробвайте знак Х за Монтана - Левски


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Монтана - Левски

Монтана - Левски
Стадион: "Огоста", Монтана
Дата: 06.05.2016г.
Час: 18:00
Съдия: Ангел Ангелов


Монтана приема Левски на своя стадион в среща от 32-ия кръг на "А" група. Двубоят изглежда решен още преди да е започнал, но все пак не е изключено да се стигне и до изненада. "Сините" имат нужда от три точки, с които ще си гарантират завръщането си в евротурнирите. Тимът на Емил Велев мисли повече за финала за Купата на България срещу ЦСКА, но по всяка вероятност бившият треньор на "сините" ще иска да спечели някоя друга точка и за първенство. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х.

Румънският защитник на Левски Сърджан Лукин и левият бранител Мики Орачев продължават да имат травми и ще пропуснат гостуването на Монтана. Двамата пропуснаха и победата с 5:1 над Черно море. Бившият играч на Ботев Пловдив пристигна на "Герена" през зимата и вече има девет мача в първенството, но има вероятност да отсъства до края на сезона, а юношата на Левски е записал 19 участия в първенство в тази кампания.

"Надявам се теренът да позволява да се играе добър футбол. Знаем, че там теренът не е в добро състояние. Сега и времето е лошо. Мачовете до края на шампионата трябва да ги изиграем на добро ниво. Всеки мач е за престиж за клуба. Още в следващите мачове ще дам възможност на футболистите, които са взели по-малко участие, да покажат своите възможности", заяви Стойчо Стоев.

В състава на Монтана има малко проблеми преди двубоя с Левски. Иван Михов и опитният нападател Здравко Лазаров имат травми и са под въпрос за мача. Добрата новина е, че младежкият национал Христофор Хубчев изтърпя наказанието си и ще се завърне в групата на тима.



ПРОГНОЗА: МОНТАНА - ЛЕВСКИ 1:1



Последни 5 изиграни срещи:

Монтана:

06 април Монтана - Литекс 2:0 (Купа на България)
10 април Монтана - Берое 1:3 (А група)
16 април Ботев Пловдив - Монтана 2:2 (А група)
21 април Литекс - Монтана 1:0 (Купа на България)
29 април Лудогорец - Монтана 2:1 (А група)

Левски:

19 март Славия - Левски 0:0 (А група)
02 април Левски - Берое 1:0 (А група)
09 април Левски - Ботев Пловдив 3:0 (А група)
23 април Левски - Лудогорец 0:0 (А група)
28 април Левски - Черно море 5:1 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Монтана - Левски

17 срещи
0 победи за Монтана
4 равенства
13 победи за Левски
Голова Разлика: 33:6 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
348