Левски ще победи Лудогорец


FUTBOL-TV

Левски ще победи Лудогорец

Левски - Лудогорец
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 23.04.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Станислав Тодоров


Левски приема Лудогорец на стадион "Георги Аспарухов" в може би последния си шанс за атака на титлата през този сезон. "Сините" изостават доста от разградчани в класирането, но евентуален успех ще остави живи шансовете на тима на Стойчо Стоев за престижното отличие. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - 1.

Наставникът на Левски Стойчо Стоев няма много дилеми около състава преди домакинството на Лудогорец. Треньорът "сините“ няма да разчита на наказаните Радослав Цонев и Мехди Бурабия.

Очаква се на вратата да пази Боян Йоргачевич, а карето пред него да е в състав – Александър Емилов Александров, Александър Драгомиров Александров, Веселин Минев и Сърджан Лукин. В средата на терена с най-големи шансове е триото Георги Костадинов, Роман Прохазка и Мигел Бедоя, който се завръща след наказание. Атаката ще води Венцислав Христов, а по фланговете Стоев ще разчита на Божидар Краев, който ще е и футболистът под 21 години, както и на Франсис Нар.

Единствената въпросителна е дали да започне Джереми Де Ноойер. Ако холандецът бъде предпочетен, тогава Роман Прохазка ще играе като десен бек за сметка на Сашо Александров, който ще остане на пейката.

"Притеснени играчи едва ли ще има. Може някой да не е уверен в първите минути. Повечето са играли доста такива мачове. Когато се срещат тези два отбора, може детайл да реши мача – грешка на състезател или нещо такова. Доста мачове изиграх вече срещу Лудогорец. Няма как да има нещо лично“, заяви бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев.

В групата на разградчани за предстоящия сблъсък попаднаха Върджил Мисиджан и Сисиньо, които дълго време лекуваха контузии, но вече са възстановени. Все още не е ясно дали двамата ще попаднат в стартовия състав или ще останат на пейката.

Героги Дерменджиев ще разчита на всички налични здрави футболисти. Единствено Анисе не пътува с отбора, тъй като все още се възстановява от контузия. С втория отбор на Лудогорец останаха Александър Василев и Цветомир Чунчуков. Това означава, че със сигурност Венци Керчев ще е младият футболист, който ще започне като титуляр срещу Левски.

"Лудогорец винаги играе за победа, така че този мач не прави изключение. Искам да стане един добър, коректен мач, да зарадваме хората, които директно ще го гледат и ще го гледат по телевизията. В България и ние като треньори, и отборите като цяло се познаваме много добре, не изключвам, че може да има някаква изненада, но ние сме подготвени и ако трябва ще се противопоставяме навреме", заяви Георги Дерменджиев.

Двубоят между двата отбора съвпада с официалното откриване на обновената централна трибуна на стадион "Георги Аспарухов", което е предпоставка за пълен стадион, което от своя страна би трябвало да даде допълнителен стимул на играчите на Левски.



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ 1:0



Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

05 март Локомотив Пловдив - Левски 1:1 (А група)
13 март Левски - Пирин 3:1 (А група)
19 март Славия - Левски 0:0 (А група)
02 април Левски - Берое 1:0 (А група)
09 април Левски - Ботев Пловдив 3:0 (А група)

Лудогорец:

12 март Лудогорец - Славия 3:1 (А група)
19 март Берое - Лудогорец 0:2 (А група)
26 март Лудогорец - Верея 3:1 (Приятелска среща)
03 април Лудогорец - Ботев Пловдив 1:0 (А група)
15 април Лудогорец - Черно море 2:1 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Лудогорец

13 срещи
3 победи за Левски
1 равенство
9 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 20:11 за Лудогорец

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
300