Левски ще се справи с Ботев Пловдив


FUTBOL-TV

Левски ще се справи с Ботев Пловдив

Левски - Ботев Пловдив
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 09.04.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Николай Йорданов


Левски приема Ботев Плодвив на своя стадион "Георги Аспарухов" в среща от 28-ия кръг на "А" група. "Сините" се нуждаят само и единствено от победа, за да останат в борбата за 2-о място, което дава право на участие в турнира Лига Европа. "Канарчетата" от своя страна са пети в подреждането и всяка една загуба на точки ще ги отдалечи от местата, даващи право на участие в евротурнирите. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Лекувалите травми в последните седмици Александър Александров, Джъстин Менголо и Джереми Де Ноойер попаднаха в групата на Левски за предстоящия мач. Тримата обаче не са напълно готови и най-вероятно ще стартират двубоя на пейката.

Мехди Бурабия обаче е наказан за три срещи заради червения картон, който си изкара в мача срещу Берое и така пропуска мача с пловдивчани. Мигел Бедоя пък е наказан за един мач заради натрупани жълти картони. Така Стойчо Стоев ще има няколко въпросителни за стартовия състав. Самият наставник от своя страна не скри съмненията си дали бъдещето му е свързано с Левски.

"Не работим по лятната селекция в тези параметри, в които бих искал. Нещата са комплексни. Не мога да кажа дали това са последните ми мачове на "Герена". Тези въпроси към ръководството. Нека не коментираме дали ми се остава в Левски. Ще видим“, каза старши треньорът на Левски.

В групата на Ботев Пловдив за мача с Левски, след изтърпяно наказание, се завръща Радослав Терзиев, а Лазар Марин и Радослав Апостолов също попаднаха сред избраниците на треньорския щаб. Мариян Огнянов, Борис Тютюков и Игор Ощипко отпадат от сметките за двубоя. За първия се говори, че няма да продължи договора си с клуба и след края на сезона ще има нов отбор. Като цяло обстановката в тима е доста странна, тъй като голяма част от играчите на тима не знаят дали договорите им ще бъдат продължени или подобно на Огнянов ще трябва да си търсят нови клубове.



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ 2:1



Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

02 март Левски - Монтана 0:0 (А група)
05 март Локомотив Пловдив - Левски 1:1 (А група)
13 март Левски - Пирин 3:1 (А група)
19 март Славия - Левски 0:0 (А група)
02 април Левски - Берое 1:0 (А група)

Ботев Пловдив:

28 февруари Пирин - Ботев Пловдив 2:2 (А група)
03 март Ботев Пловдив - Славия 0:1 (А група)
06 март Берое - Ботев Пловдив 1:1 (А група)
13 март Ботев Пловдив - Черно море 3:1 (А група)
03 април Лудогорец - Ботев Пловдив 1:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Ботев Пловдив

124 срещи
68 победи за Левски
20 равенства
36 победи за Ботев Пловдив
Голова Разлика: 226:140 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
269