Левски ще се справи с Берое


FUTBOL-TV

Левски ще се справи с Берое

Левски - Берое
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 02.04.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Станислав Тодоров


Левски приема Берое на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 27-ия кръг на "А" група. "Сините" гонят задължителна победа, ако искат да запазят мястото си, даващо право на участие в евротурнирите. Тимът на Стойчо Стоев почти загуби всякакви шансове за титлата, но целта пред отбора остава класиране за Лига Европа. Берое от своя страна ще имат едно на ум за полуфиналния двубой за Купата на България срещу ЦСКА, който е в средата на следващата седмица и вероятно това ще окаже влияние върху резултата. Освен това през последните дни в Стара Загора имаше сериозен скандал между феновете и ръководството на тима относно предстоящите чествания на годишнината на клуба. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - 1.

Полузащитникът на Левски Георги Костадинов е напълно готов за игра. Очаква се той да бъде титуляр в мача на "сините“ срещу бившия му тим Берое. Националът пристигна на "Герена“ през лятото, а преди това защитаваше интересите на състава от Стара Загора. Най-вероятно Стойчо Стоев ще заложи на Костадинов, Бурабия и Бедоя в полузащитата на Левски. До последно ще се умува дали да бъде ползван Джереми Де Ноойер, който дълго време лекуваше мускулна контузия, но вече работи с основната група.

Десният бек Сашо Александров най-вероятно ще пропусне предстоящия мач на своя тим. Извън плановете на Стойчо Стоев, за сетен път, остава и Джъстин Менголо. Тъмнокожото крило страда от мускулна контузия, която ще му попречи да играе в мача със заралии. Травмата на Сашо Александров отново ще промени позицията на Роман Прохазка. Словакът ще играе в защита.

"Няма спор – Берое е добър отбор. От доста време се представя на ниво в първенството. Ще бъде един сериозен двубой. Него го пропускат Менголо и Сашо Александров. Паузата не може да ни се е отразила зле. Футболистите имаха нужда да починат преди всичко психически, да си отпочинат и да се разтоварят от критиките, които валяха последно време. Не искаме при 2-3 победи да казваме, че имаме ново лице, а при първата загуба – да сме го загубили. Хубаво е, че всяка седмица има мачове, а един неудачен резултат може да повлияе, но скоро идва следващият мач. Проблемът ни, единственият проблем, беше, че тренирахме с твърде малко хора“, заяви Стойчо Стоев.

Наставникът на Берое Петър Хубчев се надява да може да разчита на абсолютно всичките си футболисти за предстоящото гостуване на Левски. Атанас Зехиров, Георги Динков и Игор Джоман пропуснаха последните мачове на Берое заради контузии, но се очаква и тримата да бъдат на линия за двубоя на "Георги Аспарухов“.

Една от малкото добри новини около тима е, че португалския футболист Педро Маркеш подписа своя официален договор и ще може да бъде на разположение за предстоящите мачове срещу Левски и ЦСКА. По-вероятно обаче е Маркеш да остане резерва и да се появи след почивката в срещата срещу "сините".

Двубоят на стадион "Георги Аспарухов“ ще се проведе без публика, тъй като Левски изтърпяват наказание.



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БЕРОЕ 2:0


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

27 февруари Черно море - Левски 0:2 (А група)
02 март Левски - Монтана 0:0 (А група)
05 март Локомотив Пловдив - Левски 1:1 (А група)
13 март Левски - Пирин 3:1 (А група)
19 март Славия - Левски 0:0 (А група)

Берое:

20 февруари Берое - Пирин 3:1 (А група)
28 февруари Славия - Берое 0:0 (А група)
03 март Берое - Черно море 0:0 (А група)
06 март Берое - Ботев Пловдив 1:1 (А група)
19 март Берое - Лудогорец 0:2 (А група)


Досегашни срещи:

Левски - Берое

97 срещи
51 победи за Левски
27 равенства
19 победи за Берое
Голова Разлика: 173:97 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
161