Локо Пловдив и Левски няма да се победят


FUTBOL-TV

Локо Пловдив и Левски няма да се победят

Локомотив Пловдив - Левски
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 05.03.2016г.
Час: 14:00
Съдия: Цветан Кръстев


Локомотив Пловдив приема Левски на стадиона в парк "Лаута" в среща от 24-ия кръг на "А" група. В предния кръг "сините" стигнаха до неочаквано равенство - 0:0 срещу последния в класирането Монтана, при това като домакин и по този начин се отдалечиха доста от лидера в класирането Лудогорец. Локо Пловдив пък загуби от Лудогорец. Прогнозата на futbol-tv е за знак - Х.

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев направи две промени в групата на "черно-белите". За разлика от предишния двубой срещу Лудогорец, сега от групата на тима отпаднаха контузеният Гай Мансур и защитникът Николай Димитров. На тяхно място сред 18-те бяха включени капитанът Мартин Камбуров и нападателят Веселин Марчев. Machine Gun със сигурност ще стартира като титуляр, тъй като всичко погледи са насочени именно към него. Камбуров е един от нападателите с най-много голове в историята във вратата на Левски и сега феновете очакват от него отново да бележи.

Другият играч, който ще бъде надъхан да се разпише именно срещу сините е Емил Гъргоров. Бившият капитан на ЦСКА ще действа малко зад централния нападател, като от него се очакват головите пасове. Въпреки това Гъргоров е получил разрешение да стреля към вратата на съперника при всяка една удобна ситуация. Двубоят ще бъде по-специален и за новия треньор на тима Илиан Илиев.

"Имаме желание да победим, както Левски, така и във всеки един мач. Важното е първо да покажем отборна игра и стил. Добре е да постигнеш добър резултат, но нека не поставяме резултата пред играта. Ако постигнеш някои мимолетни резултати без игра, това може да ти изиграе лоша шега. Знам, че публиката на Локомотив харесва добрия футбол. Добре е да победим Левски и да играем добър футбол. Избягвам емоциите. Работил съм с хората в Левски. Най-важното е да се абстрахираме от тези неща и да си свършим работата. Трябва да подобрим представянето на отбора. Трудно може да опозная отбора за три-четири дни", заяви Илиев.

В лагера на Левски обстановката е доста помрачена, след като отбора се отдалечи още повече от титлата. Новата звезда на Левски Бабатунде Адениджи ще започне като титуляр в срещата на "Лаута". Головата немощ на тима в предни позиции е сериозна и именно това се очаква да бъде решението на треньора Стойчо Стоев. С контузии продължават да бъдат Джъстин Менголо, Георги Костадинов и Мехди Бурабия.

Очаква се Венци Христов да седне на пейката след неособено убедителните си изяви в срещата с Монтана (0:0). Нигериецът се включи прилично в последните 20 минути на мача с последния в класирането, но този път ще получи повече доверие и минути.  Особено недоволни в спортно-техническия щаб на Левски са останали от изявите на Божидар Краев. Той ще седне на пейката за сметка на Мики Орачев. В защитата се завръща капитанът Веселин Минев, който изтърпяваше наказание срещу Монтана.

"Локомотив Пловдив има достатъчно опитни състезатели, които могат да затруднят даден противник. С Илиан Илиев се опитват да показват нова визия и ново лице. Един сериозен съперник. Има притеснение, че някои футболисти имат мускулни травми. В никакъв случай не търсим вината в кондиционните треньори. Нормално е след всеки мач да има дребни проблеми, но не са от такова естество, че да създадат проблеми за мача с Локомотив“, коментира Стойчо Стоев.


ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Локомотив Пловдив:

27 януари Локомотив Пловдив - Височина Ихлава 2:2 (Приятелска среща)
03 февруари Локомотив Пловдив - Шикхура Сакхере 3:0 (Приятелска среща)
13 февруари Локомотив Пловидв - Оборище 5:0 (Приятелска среща)
20 февруари Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)
01 март Лудогорец - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)

Левски:

09 февруари Левски - Домжале 1:1 (Приятелска среща)
11 февруари Левски - Спартак Миява 3:0 (Приятелска среща)
21 февруари Лудогорец - Левски 2:1 (А група)
27 февруари Черно море - Левски 0:2 (А група)
02 март Левски - Монтана 0:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Локомотив Пловдив - Левски

116 срещи
16 победи за Локомотив Пловдив
23 равенства
77 победи за Левски
Голова Разлика: 249:95 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219