Левски няма да има проблеми срещу Монтана


FUTBOL-TV

Левски няма да има проблеми срещу Монтана

Левски - Монтана
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 02.03.2016г.
Час: 18:00
Съдия: Ангел Баялцалиев


Левски приема Монтана на своя стадион "Георги Аспарухов" в среща от 23-ия кръг на родната "А" група. "Сините" се отдалечиха доста от лидера Лудогорец, така че имат нужда само и единствено от победа, ако искат да запазят шансовете си за титла. Гостите от своя страна ще играят главно за престиж, като според Futbol-tv едва ли ще се стигне до изненада - знак 1.

Левски победи Черно море като гост във Варна и самочувствието на "Герена" се е завърнало. Една промяна се очаква в състава на Стойчо Стоев и тя е свързана с поста централен нападател. Най-новото попълнение на тима Бабатунде Адениджи вече има картотека и ще може да дебютира срещу Монтана. Нападателят бе привлечен от нигерийския Съншайн Старс, но сертификатът нужен за картотекирането му пристигна едва в дните преди мача с Монтана. Играчът е в отлична форма и Стойчо Стоев вероятно ще го предпочете като титуляр, за сметка на Венцислав Христов.

Джъстин Менголо все още е контузен и ще се завърне за следващите мачове на тима. Така на този етап Христов и Адениджи са единствените кандидати да водят атаката на "сините".

Един от основните халфове на Левски Георги Костадинов има болки в крака и вероятно няма да играе в предстоящия мач. Полузащитникът вероятно няма да се възстанови в кратки срокове и мястото му ще заеме Джереми Де Ноойер, който записа малко минути срещу Черно море във Варна. През седмицата отделно от основната група тренира Джъстин Менголо, който се планира да е на линия от следващата седмица. Това означава, че той няма да играе срещу Монтана и Локомотив Пловдив.

Капитанът на Левски Веселин Минев ще пропусне мача с Монтана. Той получи жълт картон срещу Черно море и това води до санкция за натрупани официални предупреждения. При това положение Стойчо Стоев ще заложи на Мики Орачев в отбрана. Младокът бе титуляр срещу Черно море във Варна, но на по-предна позиция. Сега ще се наложи да бъде върнат в защитното каре на Левски.

В състава на Монтана няма контузени играчи и треньорът Емил Велев ще може да разчита на най-доброто за двубоя срещу Левски. "Срещу Левски ще се опитаме да спечелим нещо. Чакат ни тежки мачове, трябва да печелим точки, надяваме се да изпреварим един отбор, дори два. На всеки терен ще искаме да спечелим точки", заяви треньорът на монтанци.



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - МОНТАНА 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

06 февруари Левски - Збройовка Бърно 1:0 (Приятелска среща)
09 февруари Левски - Домжале 1:1 (Приятелска среща)
11 февруари Левски - Спартак Миява 3:0 (Приятелска среща)
21 февруари Лудогорец - Левски 2:1 (А група)
27 февруари Черно море - Левски 0:2 (А група)

Монтана:

25 януари Монтана - Петролул 1:1 (Приятелска среща)
29 януари Монтана - Йени Малатия 2:2 (Приятелска среща)
01 февруари Монтана - Мерани 1:1 (Приятелска среща)
19 февруари Локомотив Мездра - Монтана 1:2 (Приятелска среща)
26 февруари Монтана - Лудогорец 0:1 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Монтана

16 срещи
13 победи за Левски
3 равенства
0 победи за Монтана
Голова Разлика: 33:6 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
274