Анонс на срещите от 16-ят кръг на АПФГ


.

Анонс на срещите от 16-ят кръг на АПФГ

След два месеца и половина чакане пролетния полусезон в А група започва. Новият полусезон вещае изненади и съпротива на малките отбори срещу водачите в класирането за ценни точки, които могат да ги оставят в А група за още един сезон. Главни заподозрени за титлата в А група са добре познатите Литекс, ЦСКА, Левски. Фаворити за атакуване на местата, даващи право на участие в евротурнирите са Локомотив София, Черноморец, Миньор, Славия и Берое. В дъното на таблицата също ще е интересно. Там след изхвърлянето на Ботев от А група, остават само две места, за които отборите ще се борят да не бъдат там - Локомотив Пд, Спортист Своге, Сливен, Локомотив Мездра и Монтана.

16-ият кръг предлага доста интересни срещи. Предлагаме ви анонс за всички срещи от този кръг:

Литекс - Локомотив Мездра
Петък 26 февруари, 16:00, стадион: "Градски", Ловеч
Съдия: Ахмед Ахмед Помощници: Георги Ковачев, Станимир Илков

Литекс и Локо Мездра откриват пролетния дял от шампионат в А група с мач на Градския стадион в Ловеч. През зимната пауза Литекс привлякоха само едно попълнение в състава си - Родриго Галато, бразилски вратар. Докато в състава на Локо Мездра, който е обхвнат от финансовата криза бяха взети играчи ненужни в досегашните си отбори. Литекс загуби доста срещи в предсезонната си подготовка, а Локомотив Мездра, който се подготвяше в Албена, спечели турнира "Албена Къп". В класирането от есенният полусезон Литекс води с 35 точки, а Локомотив Мездра са на фаталното 13 място с фаталните 13 точки. Литекс ще започне с убедителна победа над борещия се за оцеляване отбор на Локомотив Мездра, която ще запази или повиши разликата на върха.

Прогноза: Литекс - Локомотив Мездра 2:0

Коефициенти от bet365:
Литекс - 1.20
Равен - 6.00
Локомотив Мездра - 10.00

Сливен - Монтана
Събота 27 февруари, 14:00, стадион: "Хаджи Димитър", Сливен
Съдия: Антон Генов Помощници: Иво Колев, Александър Дамянов

Сливен посреща Монтана в опашкарското дерби. Сливен взе трима основни играчи (С. Попин, Миранда, Т. Тодоров), доста млади момчета и юноши на клуба, докато Монтана беше напуснат от треньора си и доста важни играчи. Монтана привлече повече футболисти под наем. Сливен се подготвя в домашни условия, а Монтана участва на турнира "Албена Къп" и завърши трети. Сливен се намира на 12 място с 14 точки, а Монтана - 11ти с 17 точки. Домакинският фактор ще изиграе роля на срещата и Сливен, макар и трудно ще вземе трите точки.

През този сезон:
Монтана - Сливен 0:0

Вероятни състави:
Сливен:
Т. Тодоров; Янев, Ямуков, Киков, Филипов; Миранда, Стоянов, Тонев; Миндев; Христов, Попин

Монтана: Хр. Иванов; Бойчев, Трифонов, Г. Иванов, Фиданин; Д. Илиев, Мечев, М. Петров, М. Иванов; Чипилов, Л. Едуардо


Прогноза: Сливен - Монтана 1:0

Коефициенти от bet365:
Сливен - 1.85
Равен - 3.30
Монтана - 3.80


Миньор Перник - Пирин
Събота 27 февруари, 14:00, стадион: "Стадион на мира", Перник
Съдия: Георги Йорданов Помощници: Веселин Мишев, Йосиф Ронков

Миньор посреща Пирин в мач от 1вия кръг на пролетния полусезон. Миньор се изненадата от есения полусезон, след като победиха с 3:0 ЦСКА на "Българска армия" и завършиха на 6 място, което им дава право да се борят за участие в евротурнирите, докато Пирин се намират в златната среда. Миньор се подготвяше в Анталия, където записа загуби от класни отбори. Пирин също тренираше в Турция, където записа само една победа, няколоко равенства и загуби. За Пирин единствения отсъстващ е Тодоров. Миньор пък се подсили с няколко добри играчи - Димитър Илиев и Павле Делибашич, които трябва да решат проблема в атаката. Миньор са 6ти с 26 точки, а Пирин - 9ти с 22 точки. Тука ще се получи един мач, пълен с напрежение и единоборства, в който Миньор ще спечели с минимална разлика.

През този сезон:
Пирин - Миньор Перник 0:1

Вероятни състави:

Миньор Перник:И.Иванов; Ю. Иванов, Златков, Олегов, Мутафов; Витанов, Цветков, Янкович, Николов; Илиев, Делибашич

Пирин: Макенджиев; Ризов, Попев, Георгиев, Митревски;Паланков, Нанков, Коцев, Младенов; Воденичаров, Кондев


Прогноза: Миньор Перник - Пирин 2:1

Коефициенти от bet365:
Миньор Перник - 2.25
Равен - 3.10
Пирин - 2.80

Славия - Спортист Своге
Събота 26 февруари, 14:00, Стадион: "Овча Купел", София
Съдия: Стефан Спасов Помощници: Владислав Виденов, Сашко Деянов

Устремилият се към медалите отбор на Славия излиза като домакин срещу Спортист Своге. Момчетата на Вили Вуцов също като много български отбори се подготвяха в турския курорт Анталия, където тренираха и опонентите им от Своге. За домакините от Славия срещата ще пропуснат Жуниор, Николай Петров, Илия Илиев и Александър Томаш. В гостуващият лагер нямат проблеми със състава. Славия след изиграването на 15 срещи са на 7 място с 24 точки, докато Спортист се намира в зоната на изпадащите с 11 точки. Славия ще се бори за местата, даващи право на участие в евротурнирите, а това минава през задължителна победа над Спортист.

През този сезон:
Спортист Своге - Славия 1:1

Вероятни състави:

Славия: Мболи; Петков, Дяков, Петров, Дреновички; Пеев, Иванов, Гонзалес, Алберони, Дюлгеров; Колев

Спортист Своге: Кючуков; Бачков, Илиев, Димов, Цветков; Морена, Дениран, С. Младенов; Л. Младенов, Крумов


Прогноза: Славия - Спортист Своге 2:0


Коефициенти от bet365:
Славия - 1.28
Равен - 4.75
Спортист Своге - 8.50

Локомотив София - Берое
Неделя 28 февруари, 14:00, Стадион: "Локомотив", София
Съдия: Ангел Ангелов Помощници: Цветан Трифонов, Кирил Манолов

Локомотив Сф посреща в столичния квартал "Надежда" Берое в пореден мач от 16-ия кръг на АПФГ. Локомотив има да си връща на "заралии" за загубата на старта на шампионата с 2:1. Драгомир Окука има доста проблеми преди мача. Осем футболисти на "железничарите" ще пропуснат срещата. Това са наказаните Бандаловски и Златински и контузените Галев, Митев, Станкович, Шпишич, Иванов и Караджинов. В лагера на Берое е по-спокойно. Само Петър Костадинов няма да играе заради контузия. Локомотив Сф се подготвяше на турска земя и двудневен лагер в Сандански, докато Берое участваше на турнира "Албена Къп", където стигна финал, но се отказа от него заради нарушаване на програмата си. В класирането Локомотив София са 4-то място с 28 точки, а гостите от Стара Загора са на 9-то място с 23 точки. Мачът от есента бе много интересен с много положения и единоборства и сега в София нещата ще се повторят, макар че Берое няма да бият, но ще откраднат точката.


През този сезон:

Берое - Локомотив София 2:1 (А група)

Вероятни състави:

Локомотив София: Левашки; Димитров, Марков, Добрев, Дзеферович; Дафчев, Дяков, Атанасов, Йорданов; Генков, Камбуров

Берое: Пейков; Илиев, Иванов, Бачев, Ковачев; Апостолов, Генчев, Ат. Атанасов, Писаров; Д. Атанасов, Андонов

Прогноза: Локомотив София - Берое 1:1


Коефициенти от bet365:
Локомотив София - 1.53
Равен - 3.75
Берое - 5.50

Очаквайте и останалите срещи

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
406