ЦСКА няма да има проблеми срещу Созопол


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да има проблеми срещу Созопол

ЦСКА - Созопол
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 10.12.2015г.
Час: 17:00
Съдия: Георги Игнатов


ЦСКА приема Созопол на стадион "Българска армия" в една среща от 1/4-финалите за Купата на България. Факторът домакинство накланя везните в полза на "армейците". Освен това този турнир е единственото по-сериозно изпитание за 31-кратните шампиони на страната, които бяха пратени във "В" група. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - 1.

От щаба на столичани подхождат изключително сериозно към този мач. Треньорът Христо Янев е разузнал отлично съперниковия тим, след като прати "шпиони", които наблюдаваха късния мач вчера от "Б" група между Созопол и Локомотив Мездра. Тимът на Румен Димов загря с победа за гостуването в София, надделявайки с 2:0 след голове на Васил Калоянов и Емануил Манев. От "Армията" бяха командировали цял екип, който освен, че следеше в детайли играта на домакините, направи пълен видеозапис на срещата. Христо Янев вече бе изпратил свои емисари да следят на живо и гостуването на Созопол в Банско, за да събере максимална информация за отбора на Румен Димов.

Атакуващият полузащитник на ЦСКА Станислав Маламов вече е напълно възстановен от контузия и тренира наравно със своите съотборници. Бившият играч на Локо Пловдив се представя на ниво по време на тренировъчните занимания и може да получи шанс за изява в последния мач на "червените" за годината. Наставникът на "армейците" Христо Янев отново няма да може да разчита на Александър Бранеков, Васил Попов и Милен Кикарин, които лекуват контузии. Всички останали играчи са на линия за мача срещу Созопол.

Янев има колебания единствено на два поста - вратар и централен нападател. Стоян Колев и Анатоли Господинов играят равен брой мачове през този сезон, като ветеранът е с повече шансове, най-вече заради важността на този двубой. Същото е положението и в атаката на отбора, където таран ще бъде Преслав Йорданов или Костадин Хазуров. Нито един от двамата не е получил повече шанс за изява, като в последните мачове Янев залага и на двамата, като единият от тях се появява в игра веднага след почивката.


ПРОГНОЗА: ЦСКА - СОЗОПОЛ 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

27 октомври Спартак Плевен - ЦСКА 0:2 (Купа на България)
04 ноември Сливнишки герой - ЦСКА 0:2 (В група)
15 ноември Балкан Варвара - ЦСКА 0:2 (В група)
22 ноември ЦСКА - Пирин Гоце Делчев 4:0 (В група)
29 ноември Миньор Перник - ЦСКА 0:3 (В група)

Созопол:

03 ноември Созопол - Поморие 0:0 (Б група)
08 ноември Созопол - Локомотив Горна Оряховица 0:0 (Б група)
21 ноември Оборище - Созопол 1:3 (Б група)
28 ноември Банско - Созопол 0:0 (Б група)
05 декември Созопол - Локомотив Мездра 2:0 (Б група)


Досегашни срещи:

ЦСКА - Созопол

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
220