Левски и Литекс няма да се победят в редовното време


FUTBOL-TV

Левски и Литекс няма да се победят в редовното време

Литекс - Левски
Стадион: "Градски", Ловеч
Дата: 08.12.2015г.
Час: 17:30
Съдия: Таско Тасков


Литекс приема Левски на стадиона в Ловеч в една-единствена среща от четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Полуфиналистът ще бъде излъчен след този мач, като и двата отбора имат своите шансове. Смяната на треньора и завръщането на опитния Люпко Петрович в Ловеч със сигурност ще си каже думата. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х и всичко да се реши в продълженията или след изпълнения на дузпи.

Двама основни футболисти на Литекс са аут за сблъсъка срещу Левски. Кристиян Малинов и Рафаел Перес ще пропуснат двубоя във вторник. Малинов и Перес получиха своите пети жълти картони този сезон в равенството 1:1 срещу Лудогорец, и ще бъдат наказани за първата от двете срещи с Левски следващата седмица.

Другата промяна, която готви Петрович вероятно е свързана с Кирил Десподов, който е оставил отлични впечатления, след влизането си като смяна в мача срещу Лудогорец. Като цяло новият старт треньор на "оранжевите" е известен с това, че обича да изненадва съперниците си и нищо чудно да видим някои играчи, които по-рядко са взимали участие през този сезон.

"Литекс се бори за титлата, но в този момент отборът, който е фаворит се казва Лудогорец. За нас приоритетен е мачът за купата на България с Левски. Този трофей ще е по-лесен от онзи в шампионата", заяви Люпко Петрович.

От групата на Левски за двубоя отпадна македонецът с холандски паспорт Денис Махмудов, както и френският нападател Умар Диаби, който ще отсъства до края на календарната година заради контузия на бедрото. Най-новото попълнение на Левски Санти Нгом счупи палеца на един от краката си. Травмата е станала факт по време на вчерашната тренировка, а днешните прегледи са показали, че французинът е с фрактура. Това не е голяма драма за Стойчо Стоев, защото Нгом не попада в плановете му за мачовете с Литекс.



ПРОГНОЗА: ЛИТЕКС - ЛЕВСКИ 1:1



Последни 5 изиграни срещи:

Литекс:

06 ноември Литекс - Славия 4:0 (А група)
21 ноември Берое - Литекс 3:3 (А група)
28 ноември Литекс - Ботев Пловдив 4:2 (А група)
01 декември Черно море - Литекс 1:1 (А група)
05 декември Литекс - Лудогорец 1:1 (А група)

Левски:

08 ноември Левски - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)
22 ноември Пирин - Левски 1:0 (А група)
29 ноември Левски - Славия 2:0 (А група)
02 декември Берое - Левски 1:0 (А група)
05 декември Ботев Пловдив - Левски 0:0 (А група)


Досегашни срещи:

Литекс - Левски

46 срещи
11 победи за Литекс
15 равенства
20 победи за Левски
Голова Разлика: 71:52 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
331