Берое и Левски няма да се победят


FUTBOL-TV

Берое и Левски няма да се победят

Берое - Левски
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 02.12.2015г.
Час: 17:30
Съдия: Ивайло Стоянов


Берое посреща Левски на своя стадион в Стара Загора в среща от 18-ия кръг на "А" група. Победата е важна и за двата тима, тъй като домакините гонят място в първата тройка, докато задачата на "сините" е да запазят лидерската си позиция. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х.

Берое разочарова феновете си в последните два мача. При последното си домакинство тимът завърши наравно - 3:3 срещу Левски преди броени дни загуби катастрофално с 0:5 при визитата си в Разград. В игра за тима се завръща Зехиров. Той имаше лека травма и пропусна мача срещу Лудогорец, но вече е готов за игра. Треньорът на тима Петър Хубчев със сигурност ще направи още някоя промяна в сравнение с 11-те, които играха срещу шампионите на България. Антон Огнянов, Исмаил Иса, Евертон Джилио-Том, както и Георги Божилов са вариантите за промяна в стартовия състав.

"Няма да ни лесно нито срещу Левски, нито срещу Монтана. Трябва сериозно отношение към тренировките до края и още по-сериозно към мачовете“, заяви Петър Хубчев.

В групата на Левски се завърна Максимилиан Карнер, който бе наказан срещу Славия. Титулярното му място обаче не е сигурно, тъй като Стойчо Стоев може да прецени да изненада Петър Хубчев.

Новината на "Герена" от последните няколко часа е, че френският нападател Санти Нгом подписа договор с тима за шест месеца с опцията за продължаване с една година. След като сложи подписа си под договора, французинът сподели, че е изключително щастлив от преминаването си в тима и се надява да донесе много радост на "сините" фенове. Нгом логично не попадна в групата за мача и така Стойчо Стоев ще разчита на останалите трима нападатели -  Денис Махмудов, Линел Китамбала и Умар Диаби.


ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЛЕВСКИ 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Берое:

29 октомври Берое - Банско 3:1 (Купа на България)
03 ноември Черно море - Берое 0:3 (А група)
08 ноември Ботев Пловдив - Берое 1:3 (А група)
21 ноември Берое - Литекс 3:3 (А група)
27 ноември Лудогорец - Берое 5:0 (А група)

Левски:

28 октомври Несебър - Левски 1:3 (Купа на България)
02 ноември Монтана - Левски 0:2 (А група)
08 ноември Левски - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)
22 ноември Пирин - Левски 1:0 (А група)
29 ноември Левски - Славия 2:0 (А група)


Досегашни срещи:

Берое - Левски

96 срещи
18 победи за Берое
27 равенства
51 победи за Левски
Голова Разлика: 173:96 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
406