Левски ще излъже Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Левски ще излъже Локо Пловдив

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 08.11.2015г.
Час: 16:15
Съдия: Николай Йорданов


Левски приема Локомотив Пловдив на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 15-ия кръг на родната "А" група. "Сините" са фаворити в срещата, с оглед на това, че в последно време тимът от "Герена" е в подем и освен заслужено заема първата позиция в класирането. "Смърфовете" обаче не са за подценяване, тъй като и те излязоха от кризата, най-вече благодарение на събраните опитни играчи в тима. Все пак прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Проблемите пред Стойчо Стоев за пореден път не са малко. Наставникът на тима обаче доказа на няколко пъти, че може да се справя и с по-ограничен състав от играчи. За предстоящия мач Левски разполага само с двама здрави халфове. Това са Радослав Цонев и Джереми Де Ноойер.

Срещу "смърфовете" наставникът на "сините" отново няма да може да разчита на контузените Владимир Гаджев и Георги Костадинов. Роман Прохазка също няма да играе, тъй като е с натрупани жълти картони. През седмицата с основната група не тренира и Мигел Бедоя. Испанският полузащитник е поредният контузен в лагера на Левски.

"Очакванията ми? Ами, те са същите каквито имат и в Локомотив – отборът да се представи добре и да се спечелят нужните точки. Локомотив Пловдив е доста опитен и добър отбор. С привличането на Емил Гъргоров придобиха още повече увереност. Направиха силни мачове. Няма как да ги подценим. Те ако нямат Камбуров, ние нямаме Прохазка, който вкарва за нас. И двамата са основни футболисти“, заяви Стойчо Стоев.

"Смърфовете" са във форма с равенство и две победи в последните си 3 мача. Големият минус за тима от Пловдив е, че Мартин Камбуров пропуска двубоя заради натрупани жълти картони. "Machine Gun" е един от нападателите с най-много голове срещу Левски от началото на този век. Голямата звезда на Локо обаче няма да е на разположение и това може да наклони везните в полза на "сините".

През седмицата вратарят Ясин Ел Харуби, защитникът Александър Тунчев и атакуващият халф Емил Гъргоров тренираха на облекчен режим. Въпреки това, те ще бъдат готови за мача, като последните двама със сигурност ще стартират сред стартовите 11 на Локо Пловдив.



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

10 октомври Левски - Юргорден 2:2 (Приятелска среща)
18 октомври Левски - Лудогорец 1:1 (А група)
23 октомври Левски - Черно море 1:0 (А група)
28 октомври Несебър - Левски 1:3 (Купа на България)
02 ноември Монтана - Левски 0:2 (А група)

Локомотив Пловдив:

10 октомври Локомотив Пловдив - Верея 1:0 (Приятелска среща)
17 октомври Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 2:1 (А група)
23 октомври Литекс - Локомотив Пловдив 0:0 (А група)
28 октомври Локомотив Пловдив - Монтана 1:1 - 2:4 след дузпи (Купа на България)
02 ноември Локомотив Пловдив - Лудогорец 2:0 (А група)


Досегашни срещи:

Левски - Локомотив Пловдив

115 срещи
76 победи за Левски
23 равенства
16 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 248:95 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
223