Монтана срещу Левски - пробвайте знак Х


В. Мухарски

Монтана срещу Левски - пробвайте знак Х

Монтана - Левски
Стадион: "Огоста", Монтана
Дата: 02.11.2015г.
Час: 14:30
Съдия: Цветан Кръстев


Монтана приема Левски в среща от 14-ия кръг на "А" група. Двата тима вече изиграха един мач, като "сините" се наложиха с 2:0 на своя стадион "Георги Аспарухов". Оттогава обаче нещата доста са се променили. Преди първата среща за първенство Левски тепърва излизаше от криза, а Монтана беше тимът, който загатваше, че ще се превърне в нещо като "приятната изненада на първенството". Сега играчите на Стойчо Стоев не само, че излязоха от кризата, но и заемат първото място в класирането. Всичко това прави Левски фаворит в мача, но не е изключено да се стигне и до знак - Х.

През седмицата Аймен Белаид тренира отделно от основната група. Французинът, който беше капитан срещу Несебър за Купата, има леки проблеми и
получи известна почивка от Стойчо Стоев и екипа му. Същото е положението и с младока Мисяк, който влезе като смяна срещу тима от В група в двубоя за националната купа. Двамата са под въпрос за предстоящата среща.

Добрата новина е, че Георги Костадинов е пред завръщане в игра. Халфът лекуваше контузия и пропусна последните двубои на "сините", но сега е близо до пълното си възстановяване. Твърде вероятно е Костадинов да бъде титуляр в понеделник срещу Монтана. Лошият терен на домакините е единствената причина, която може да откаже Стойчо Стоев от подобен ход. Травмата на Георги Костадинов бе мускулна. Подобен проблем, но по-сериозен извади от игра Владимир Гаджев.

Наско Курдов също стартира пълноценни тренировки и може би ще получи един от последните си шансове да се докаже. Мнението на повечето специалисти е, че в щаба на тима изобщо не са доволни от представянето на тарана, който не показва с нищо, че заслужава доверие. Според медиите Курдов ще бъде изгонен по време на зимната пауза.

За пръв път пълноценно в тренировката се включи и дълго отсъствалият от "сините" редици Галин Ташев. Първи натоварвания през изминалата седмица, вече без шина и патерици, направи и юношата Борислав Цонев. Двамата обаче още не са готови и също пропускат мача.

В щаба на домакините няма проблеми с контузени играчи преди този мач. От Монтана се надяват на сериозна подкрепа от страна на феновете и точно поради тази причина пуснаха евтини билети за двубоя. Освен това от Монтана се надяват и на подкрепа от страна на привърженици на ЦСКА. Както е известно градът на Стилиян Петров се слави със сериозно количество фенове на "армейците".


ПРОГНОЗА: МОНТАНА - ЛЕВСКИ 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Монтана:

04 октомври Ботев Пловдив - Монтана 1:0 (А група)
10 октомври Монтана - Спартак Плевен 7:3 (Приятелска среща)
18 октомври Монтана - Литекс 0:2 (А група)
24 октомври Лудогорец - Монтана 2:0 (А група)
28 октомври Локомотив Пловдив - Монтана 1:1 - 2:4 след дузпи (Купа на България)

Левски:

04 октомври Литекс - Левски 1:2 (А група)
10 октомври Левски - Юргорден 2:2 (Приятелска среща)
18 октомври Левски - Лудогорец 1:1 (А група)
23 октомври Левски - Черно море 1:0 (А група)
28 октомври Несебър - Левски 1:3 (Купа на България)


Досегашни срещи:

Монтана - Левски

15 срещи
0 победи за Монтана
3 равенства
12 победи за Левски
Голова Разлика: 31:6 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
287