Левски няма да има проблеми срещу Несебър


FUTBOL-TV

Левски няма да има проблеми срещу Несебър

Несебър - Левски
Стадион: "Градски", Несебър
Дата: 28.10.2015г.
Час: 13:30
Съдия: Георги Кабаков


Несебър приема Левски в среща от 1/8-финалите в турнира за Купата на страната. Играчите на Стойчо Стоев са фаворит в срещата, тъй като се представят отлично в последно време и дори заемат временно първата позиция в класирането. За Купата обаче "сините" не бяха убедителни в предния кръг, като единствено късметът при дузпите срещу Поморие им помогна, за да се класират за следващата фаза. Все пак прогнозата на Futbol-tv е, че този път няма да има изненади - 2.

Спортният директор на Несебър Недялко Москов заяви, че клубът е напълно подготвен да посрещне Левски в сряда в осминафинала за Купата на България. Москов призна, че след като тимът му отстрани друг елитен отбор - Пирин, си е пожелал следващият съперник да е някой от столичните грандове, за да се напълни стадионът.

"Падна ни се Левски, а аз исках малко повече ЦСКА. Но щом е Левски, то няма значение, важното бе да е един от двата гранда на българския футбол, което ще превърне срещата в празник за града. Нашият стадион е с лиценз дори за А група. Видяхте срещу Пирин, че теренът ни е много добър, имаме трибуна за гостите. Съблекалните ни са много добри. Организационно сме готови да приемем Левски и публиката на този тим", коментира Москов.

"Не е нормално Несебър да е във В група. За мен нормалното ниво на отбора ни е Б група. Повечето морски отбори от региона ни са в Б група и затова мисля, че и на нас ще ни отива да сме там. Затова се борим, това е целта пред нас. Вече сме шест точки пред втория в Югоизточната В група. Близко сме, отборът ни е силен. Уверен съм, че от лятото ще сме в Б група, ако всичко е наред", обяви целите на Несебър Москов, който заяви, че клубът няма претенции към назначението на главния рефер Георги Кабаков, който счита за "най-добрия" и заради това няма притеснения от съдийско естество.

Днес Левски проведе последната си тренировка в София преди осминафиналния двубой срещу Несебър в сряда. На заниманието не присъстваха контузените Владимир Гаджев и Георги Костадинов, които ще пропуснат сблъсъка край морето. Първият е трайно контузен, а Костадинов ще поднови тренировки най-рано в сряда. На подготовката на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов" не присъства и Веселин Минев, на когото му бе дадена допълнителна почивка. Всички останали футболисти на Стойчо Стоев се включиха на пълни обороти в кондиционните занимания и последвалата двустранна игра. "Сините" потеглят утре към Несебър, където в следобедните часове ще проведат последната си тренировка преди срещата в сряда, която е с начален час 13:30.


ПРОГНОЗА: НЕСЕБЪР = ЛЕВСКИ 0:2


Последни 5 изиграни срещи:

Несебър:

26 септември Левски Карлово - Несебър 0:2 (В група)
03 октомври Несебър - Борислав 2009 5:0 (В група)
10 октомври Марица Пловдив - Несебър 1:4 (В група)
17 октомври Несебър - Спартак Пловдив 2:0 (В група)
23 октомври Свиленград - Несебър 0:1 (В група)

Левски:

28 септември Левски - Ботев Пловдив 1:0 (А група)
04 октомври Литекс - Левски 1:2 (А група)
10 октомври Левски - Юргорден 2:2 (Приятелска среща)
18 октомври Левски - Лудогорец 1:1 (А група)
23 октомври Левски - Черно море 1:0 (А група)


Досегашни срещи:

Несебър - Левски

2 срещи
0 победи за Несебър
0 равенства
2 победи за Левски
Голова Разлика: 5:2 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
209