ЦСКА ще се справи със Спартак Плевен


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи със Спартак Плевен

Спартак Плевен - ЦСКА
Стадион: "Слави Алексиев", Плевен
Дата: 27.10.2015г.
Час: 13:30
Съдия: Станислав Ставров


ЦСКА гостува на Спартак Плевен в 1/8-финала от турнира за купата на България. Всички на "Армията" тайно се надяват, че имат шансове да спечелят този турнир. Подобно нещо би било доста сериозна радост за феновете на тима, като се има предвид моментната ситуация и все още неясното бъдеще на клуба. Домакините от своя страна стартираха доста слабо в "Б" група, като в последните си пет мача имат три загуби и две равенства. За Купата обаче нещата стоят по друг начин. Плевенчани елиминираха в предния кръг столичния Славия, като това се считаше за една от големите изненади. ЦСКА от своя страна се справи с Нефтохимик на "Армията". Припомняме, че по регламент се играе само един мач и при равенство следват продължения. Прогнозата на Futbol-tv обаче е за знак 2.

Христо Янев ще заложи на вратата на Стоян Колев, а карето в защита ще е Динчев, Чорбаджийски, Бранеков и Кикарин. В средата на терена ще се разчита на Йордан Йорданов, Самир Аясс и Борис Галчев, а по двата фланга на Момчил Цветанов и Николай Цветков. На върха на атаката ще е Преслав Йорданов. Не е изключено след почивката да се появи и Коце Хазуров.

В същото време стана ясно, че Александър Александров е напълно възстановен от травмата си и тренира на 100 процента. Той обаче няма да вземе участие в двубоя със Спартак, а ще се завърне на терена на 1 ноември, когато ЦСКА играе със Сливнишки герой на "Армията" в мач от 13-тия кръг на първенството във "В" група.

Новината в лагера на Спартак от тази седмица е, че Роберт Петров застава начело на тима. Двукратният шампион с ЦСКА и Локомотив Пловдив и бивш национал на Македония до момента заемаше длъжността формално, а Бойко Цветков водеше тренировките и мачовете. Досегашният наставник на "синьо-белите" остава на работа в клуба като най-вероятно ще поеме отбор от школата.

В отбора е върнат изгоненият капитан Васил Шопов. Той почти сигурно ще започне като титуляр срещу "червените". "Очакванията са доста големи. Знаем, че не всяка година ЦСКА гостува в Плевен. Доста хора ги интересува мачът. Ние сме се подготвили максимално за този мач. Скоро поех Спартак, има какво още да променяме. Футболистите трябва да вдигнат главите си и да имат самочувствие. Трябва да си вярват, че ще побеждават. Васил Шопов остава капитан на отбора. Беше временно отстранен, но го връщам в състава. Сега е на линия и ще е на разположение на мен за мача с ЦСКА. В продажба са пуснати 10 000 билета", заяви Робърт Петров.



ПРОГНОЗА: СПАРТАК ПЛЕВЕН - ЦСКА 1:3



Последни 5 изиграни срещи:

Спартак Плевен:

27 септември Ботев Гълъбово - Спартак Плевен 2:2 (Б група)
03 октомври Спартак Плевен - Локомотив Горна Оряховица 0:1 (Б група)
10 октомври Монтана - Спартак Плевен 7:3 (Приятелска среща)
17 октомври Оборище - Спартак Плевен 2:0 (Б група)
23 октомври Спартак Плевен - Банско 1:3 (Б група)

ЦСКА:

27 септември Рилски спортист - ЦСКА 0:3 (В група)
04 октомври ЦСКА - Беласица 8:0 (В група)
11 октомври Вихрен - ЦСКА 1:5 (В група)
18 октомври ЦСКА - Витоша Бистрица 3:0 (В група)
21 октомври ЦСКА - Германея 3:0 (В група)


Досегашни срещи:

Спартак Плевен - ЦСКА

69 срещи
5 победи за Спартак Плевен
23 равенства
41 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 155:50 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
242