Левски ще се справи с Черно море


FUTBOL-TV

Левски ще се справи с Черно море

Левски - Черно море
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 23.10.2015г.
Час: 19:45
Съдия: Георги Йорданов


Левски приема Черно море в среща от кръга на "А" група. "Сините" са фаворити и изненадата в този мач е малко вероятно, най-вече заради амбициите двата отбора. След слабия старт на сезона, Левски вече е сред фаворитите за титлата, заемайки първото място. "Моряците" от своя страна имат желание за местата, даващи право на евроучастие, но евентуално такова може да се постигне и чрез Купата на страната. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Георги Костадинов бе включен в групата за домакинството на столичани от 13-я кръг на А група на Черно море. За предстоящата битка с Черно море с контузии от състава на "сините" все още са Борислав Цонев и Деян Иванов. По всяка вероятност обаче двамата няма да играят повече този сезон, защото претърпяха операции на коленете. Влади Гаджев също пропуска двубоя. Полузащитникът влезе неподготвен в тренировъчния процес и изигра няколко срещи. Жертвата, в името на отбора, обаче даде лош резултат и Гаджев контузи сериозно бедрения си мускул по време на срещата с Лудогорец. Той имаше по-лека травма, която явно се изостри.

"Забравен е финалът, не можем да си припомняме всеки мач, който сме спечелили или загубили. Това ще е просто мач, който е обикновен, спортно-технически. Притеснение нямам, уважение има към всеки противник. Трябва да покажеш своята визия, своя опит, за да надделееш над този противник", заяви Стойчо Стоев.

В състава на Черно море също има малко проблеми преди този двубой. В срещата няма да вземат участие наказаният за натрупани жълти картони Дани Георгиев и оперираният в неделя нападател Живко Петков. Никола Спасов отново взема и младия нападател от школата Валентин Йосков, но е по-вероятно той да остане на пейката.


ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

24 септември Поморие - Левски 0:0 - 2:4 след дузпи (Купа на България)
28 септември Левски - Ботев Пловдив 1:0 (А група)
04 октомври Литекс - Левски 1:2 (А група)
10 октомври Левски - Юргорден 2:2 (Приятелска среща)
18 октомври Левски - Лудогорец 1:1 (А група)

Черно море:

23 септември Пирин Разлог - Черно море 1:7 (Купа на България)
26 септември Черно море - Пирин Благоевград 1:0 (А група)
03 октомври Лудогорец - Черно море 1:1 (А група)
10 октомври Дунав 2010 - Черно море 3:3 (Приятелска среща)
17 октомври Черно море - Славия 1:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Черно море

106 срещи
62 победи за Левски
28 равенства
16 победи за Черно море
Голова Разлика: 203:88 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
239