Левски няма да има проблеми срещу Пирин


FUTBOL-TV

Левски няма да има проблеми срещу Пирин

Левски - Пирин Благоевград
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 30.08.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Волен Чинков


Левски приема Пирин Благоевград на "Герена" в среща от 7-ия кръг на "А" група. "Сините" редуват силни със слаби мачове и логично заемат място в средата на класирането. "Орлетата" от своя страна все още не могат да се похвалят с победа, откакто се завърнаха в родния елит. Благоевградчани се намират на последно място само с точка в актива си. Не би трябвало да се стигне до изненада и прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Борислав Цонев може да пропусне двубоя на Левски срещу Пирин. Близнакът не тренира пълноценно от началото на седмицата, а причина за това е мускулен проблем в областта на прасеца. Боби Цонев е твърд титуляр от началото на сезона, но с възстановяването на Мигел Бедоя конкуренцията за неговия пост става много сериозна. По-вероятно е Бедоя да започне от началото на мача, а другите двама полузащитници да бъдат Костадинов и Де Ноойер.

Новината от тази седмица на "Герена" е завръщането на бившия национал и голям любимец на феновете - Живко Миланов. Той на този етап само тренира с отбора, като до последно ще опита да си уреди трансфер зад граница. Това означава, че Миланов няма да бъде картотекиран за мача с Пирин.

Неприятната новина от щаба на Пирин е потвърденият направен резонанс на полузащитника Еденилсон Бергонси, който е със скъсана предна кръстна връзка и ще отсъства от терена за дълго. Бергонси премина в Пирин само преди месец от ЦСКА. Той бе с тежка травма и през зимата, като се контузи още през януари и пропусна целия пролетен полусезон.

Все пак в клуба са доволни, че от контузии се възстановяват бързо Димитър Благов и Александър Якимов, които почти сигурно ще са на разположение за предстоящия мач. Не е изключено и двамата да попаднат в стартовия състав - с цел да се потърси изненадата.



ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ПИРИН 3:1


Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

25 юли Левски - Литекс 2:2 (А група)
01 август Лудогорец - Левски 2:0 (А група)
08 август Черно море - Левски 0:1 (А група)
15 август Левски - Монтана 2:0 (А група)
23 август Локомотив Пловдив - Левски 1:0 (А група)

Пирин Благоевград:

27 юли Пирин Благоевград - Славия 0:3 (А група)
02 август Берое - Пирин Благоевград 1:0 (А група)
09 август Пирин Благоевград - Ботев Пловдив 0:1 (А група)
14 август Литекс - Пирин Благоевград 1:0 (А група)
21 август Пирин Благоевград - Лудогорец 0:3 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Пирин Благоевград

51 срещи
34 победи за Левски
10 равенства
7 победи за Пирин Благоевград
Голова Разлика: 102:35 за Левски

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
198