ЦСКА с разгромна победа, Локо София аут и от В група


FUTBOL-TV

ЦСКА с разгромна победа, Локо София аут и от В група

ЦСКА записа разгромен успех със 7:0 като домакин на Чепинец Велинград. Хазуров откри резултата от дузпа в 7-ата минута, а 120 секунди по-късно отново той бе точен, но този път след удар с глава. Нова два гола добави младият талант на клуба Головодов, а по един вкараха Йордан Йорданов, Галчев и Аясс. Иначе за пореден път направи впечатление, че "армейците" са подкрепяни от повече фенове, отколкото на мачовете в "А" група.

В същото време стана ясно и какво е бъдещето на Локомотив София. Железничарският тим не се яви за домакинския си мач от третия кръг в ЮЗ В група с Миньор Перник и ще регистрира втора поредна служебна загуба поради неявяване. По Наредбата на БФС локомотивци ще бъдат извадени от състава на ЮЗ В група и приключват участието си в нея. Те изиграха само един мач, побеждавайки с 1:0 Балкан Варвара.

Липсата на средства и непрекъснатите скандали с новите собственици Касев и Льосков доведоха до краха на "железничарите", които ще играят в А окръжна група. Днес Миньор Перник и съдиите се явиха на стадиона в "Надежда“, където обаче отсъстваха домакините. В сряда се очаква да стартира подготовка на новия тим на Локо София със собственик Иван Василев, който ще играе в четвъртото ниво на българския футбол.

  Сподели
238